15 januari: viktiga meddelanden till min kille – en blogg

Hej!

Här sitter jag med nya jeans (eller jeggings eller vad det nu heter) och en HEL CYKEL! Sitter inte med cykeln…bokstavligt talat men den fungerar och jag liksom känner att den är med mig hela tiden! Som en stabilitet i mitt liv.

…VILKEN JÄVLA TID ATT LEVA HÖRRNI!!!!

Hur som helst. Jacob jobbar ikväll och jag känner att jag bara måste få ut vissa saker innan imorgon. Jag kanske sover när han kommer hem och då har jag ju inte tid att berätta det jag vill berätta. Plus – det är superviktigt att kommunicera i en relation och det är det jag gör nu!  På bästa sändningstid dessutom!

Till min kille…bästa vän…fästman etc:

1. Maten i kylen är en helt ny rätt som heter “pastasås utan pasta men med pajskal”. Det var helt meningen att den skulle bli så och har INGET ATT GÖRA MED EN MATPAJ JAG HELT MISSLYCKATS MED!!! Jag tror det här kan bli jättegott. Eller egentligen inte MEN ibland är hoppet det sista som lämnar en. Det brukar du ju alltid säga varannan Hammarbymatch? Det kanske kan appliceras på min matlagning också?

…hehehe….?

Kom ihåg – hoppet är det sista som lämnar en älskling!!! Love u!!! ❤

2. Brännmärket på ugnsvanten har varit där hela tiden. Kanske har du inte sett den fram tills nu men den har varit där sååå länge. Sedan urminnes tider. Kanske en tid när Taylor Swift och Harry Styles fortfarande var ihop (alltså typ 2012). Det har ingenting att göra med att jag satte eld på ugnsvanten när jag skulle stoppa in paje…jag menar “pastasåsen utan pasta men med pajskal”…i ugnen.  Det har ingenting med det att göra. Ingenting.

En bild på ett suuuuuupeeergammalt brännmärke. 

ps. har sköljt ugnsvanten med vatten och kommer inte att lägga den på sängen för då kan ju sängen börja brinna. Det har jag ju lärt (länk) mig sedan innan. Inte för det har hänt något med ugnsvanten idag. Ville ändå bara påpeka det. ds.

3. Om du hittar såsfläckar i köket vill jag bara säga att det inte beror på att jag trodde jag faktiskt gjorde en matpaj…och därmed försökte ta bort sidorna av ugnsformen, vilket i sin tur gjorde att sås spilldes lite….överallt (antagligen när man gör paj kan det bli jättemycket sås, speciellt när man ersätter crème fraiche med grädde).

Exempel på eventuella såsfläckar som kan finnas i köket.

3. Presentpåsen med kaffe och choklad som vi fick av din familj har alltid sett ut såhär. Alltid! Det har ingenting att göra med att jag har ätit några kakor och godisar. Alla vet ju att presentpåsar ser ut såhär – alla vet det.

En bild på hur en presentpåse med godis ALLTID ser ut 

Nej det var allt.

Eller just det. Det kan finnas nåååågra såsiga fingeravtryck på din ipad. Alltså det KAN det. Men det kanske inte finns det heller. Vem vet. Ville ändå påpeka det.

*love u bye*

Pusshej!

Tina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s