Det händer saker i mitt liv + jag är självständig (ibland)

….att bo i en mellanstor stad kanske är lite tråkigt ibland…

….men inte idag!!!!!!!!

Bevis:

img_4596

Vet inte vad jag vill komma med detta egentligen förutom att det händer saker i mitt liv! Jag har mycket på gång! Fullt i kalendern helt enkelt. Om jag inte svarar i telefon är det för jag är upptagen. Med att torka bort fågelbajs från mitt fönster.

I alla fall. Nu. Unga mammor. En jättemysig serie förresten! Blir så imponerad av alla i serien. Mammorna är liksom 20 år och kan ta hand om sig själva (imponerade) och ett eller flera barn (HELT.SJUKT.IMPONERANDE.). När jag var 20 år kunde jag knappt ta hand om mig själv ibland. Fortfarande händer det att jag knappt orkar ta hand om mig själv. Då är jag glad att min kille kan ta hand om mig och typ hålla ordning på mitt liv.

Det vill säga – tvärtemot denna katastrof:

https://www.instagram.com/p/BR3eGN6l0gY/

MVH/klarar mig själv (ibland)

OBS: inlägget är INTE sponsrat av duvan som flög in i vårt sovrumsfönster + bajsade ner det – men det borde vara

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s