Vardaglig update: en emotionell tornado + utesoffa + tv-spel (en jättebra kombination)

Hej,

Idag älskar jag livet. Älskar Jacob. Älskar mina kompisar. Är superglad. Har lite ångest. Är superirriterad. Allt på samma gång.

….en helt vanlig dag alltså. : D

Jag ska ge mig på ett försök att skriva om mitt vardagliga liv för det är nog det jag vill göra nu. Jag har som lust att blogga om kycklinggrytan jag gjorde för sju dagar sedan (den var god!). Eller när jag råkade äta en möglig tomat för tre dagar sedan (inte god). Det känns liksom kul och fritt.

……så……en vardaglig update från mig till er.

  • Jag har de senaste månaderna köpt fyra plantor. En lever. En kan dö när som helst. En är död. En dog men har börjat levt igen.
  • Vi har äntligen ett PS4 hemma hos oss. Jag var lite emot det först. Men inte längre! Speciellt eftersom jag kan spela Just Dance med hjälp av min mobiltelefon och känna mig som den dansstjärnan jag är!!!! Hade jag vetat detta hade jag ju vart på denna idé för länge sedan.
  • Har också köpt ett till spel till mig själv. Jag frågade expediten vad som passar en 28.7  -årig tjej som (ibland) har ett psyke som en femåring. Hon bah – den här:

Screen Shot 2017-03-19 at 19.35.47.png

  • Har spelat en bana på spelet och…ÄLSKAR DET!!!!!!
  • JAG VET ATT JAG ANVÄNDER MYCKET UTROPSTECKEN MEN JAG KAN INTE HEJDA MIG SJÄLV!!!!!!!!! JAG ÄR EN EMOTIONELL TORNADO OCH UTROPSTECKEN ÄR DET ENDA JAG KÄNNER MIG BEKVÄM MED ANTAGLIGEN!!!!!!
  • Jag har gjort i ordning balkongen och har en utesoffa. Det är helt underbart! Har aldrig haft en balkong/uteplats som får så mycket sol. Vi hade en liten uteplats i Umeå men den hade sol 17 minuter om dagen (på riktigt) och det var en riktig hotspot för 1. hundbajs 2. cigarrettfimpar. Min nuvarande balkong är därmed en riktig uppgradering. Hela min lägenhet är en uppgradering. Det finns liksom ljus i lägenheten. Tog flera veckor innan jag vande mig vid naturligt solljus inomhus.

 img_4593*underbar*

img_4594

När man har en balkong med soljus, en utesoffa och är fotogenisk. 

Så. Välkommen till min vardagliga blogg. Jag hoppas verkligen att det här håller. Men om inte………………….

…………………….så ses vi väl typ om två veckor igen…………………………………………

MVH/Tinis

 

 

 

One thought on “Vardaglig update: en emotionell tornado + utesoffa + tv-spel (en jättebra kombination)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s