Kändisspaning med…MIG!

Hej.

Tack för alla bidrag angående förra inlägget! Återkommer om vem som vinner en hotelltvål (om du ej fattar vad jag menar, klicka HÄR).

Iaf. I två dagar har jag varit i Stockholm för lite jobb men också….

….KÄNDISSPANING!!!!

En självklar aktivitet om man är från en mindre stad. I Örebro består kändisspaning mest av “Ex on the beach” -deltagare (vi har faktiskt en del!).  Därför är det viktigt att passa på när man är i storstan’. Sedan jobbar jag ju inte 24 timmar om dygnet direkt.

Hur som helst. Här är mina upplevelser – summerat.

I tunnelbanan
Jag åkte tunnelbana (två gånger) och som vi alla vet är det i tunnelbanan som den mest kvalitativa realityserien spelas in. Nämligen….

….serien tunnelbanan på Kanal 5!!!

Screen Shot 2017-03-24 at 20.11.30.png

Därmed så är chansen stor att jag träffade på en kändis, bara av att vara där. Typ JAG skulle kunna vara kändis. Allt jag behöver göra är att 1. “starta bråk” på tunnelbanan,  2. bli filmad och  3. övertala filmteamet att inte blurra mitt ansikte (är tyvärr “vanligt” att de gör det dock, synd!).

Tycker för övrigt att tunnelbanan i Stockholm är sååå mycket roligare sedan serien Tunnelbanan hade premiär på Kanal 5. Alla kan få vara kändis om man verkligen vill! Alla kan! I tunnelbanan kan allt gå!

Under middagen
Jag åt på Phil’s Burger och ingen mindre än Pontus Gårdinger var där också! Det är typ i klass med Martin Björk, dvs en kändis som potentiellt kan göra reklam för Trivago (bästa reklamen om man är kändis).

På hotellet
Delade hotell med svenska landslaget i fotboll. Dock känner jag inte igen någon såååå för mig var det mest män i träningsoveraller. Om jag ska vara ärlig.

Under lunchen
Jag åt lunch på samma ställe som Kodjo Akolor. Blev starstrucked och typ handlingsförlamad. Våga ej gå fram. Önskar jag gjorde det.

Aja. Det var den första kändisspaningen från mig… men absolut inte den sista!

…eller nej… jag har ju gjort det här förut!!! För tre år sedan!!! Jag såg ju en av skådisarna  i Twilight (länk). Omg. Man tror att man inte glömmer stora händelser i livet. Men det kan man visst.

NU – Netflix.

Skoja. Ex on the beach. Hittills är två örebroare med. Och då har inte ens alla ex kommit in till huset ännu. Kul!

*bye*

/Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s