15:36 SoHo New York

Hejhej!

Nu sitter jag här på ett hippt kafé i Soho.

Skoja. Här är jag. På ett kafé i Enköping i väntan på tåget hem.

…men jag har en arraksboll och det finns faktiskt inte i New York!!!!!!!!!!!!!!!! Mitt glammiga liv vinner!!!!!!

Har iaf haft det superbra med Jacobs familj på landet. Mestadels har jag sovit eftersom jag är antingen eller. Antingen är jag lite stressad (typ bra stress) och bara kör med typ 10% ångest i kroppen ELLER så är jag superavslappnad med 0% ångest och….

…stängs av.

Det är nog därför Yoga inte är min grej. Visst det är skönt att stretcha ibland men asså hur fan blir man piggare av Yoga??!!! Jag liksom blir till ingenting??!!! Det är som om jag bara finns till ordentligt om man jag har lite ångest. Lite ångest måste en ha. 

Jau. Annars har jag inget mer att rapportera. Hur har ni haft det i påsk? Något kul? 

Pusshej! 💕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s