Ägglossningen från helvetet (+ annat kul)

Hej.

Vaknade imorse av att jag var SJUKT irriterad OCH arg UTAN anledning.

Cyklade till jobbet och kände hur jag bara ville stiga av cykeln och sparka sönder den och sedan hitta en gren eller någonting att bara riva sönder. Helt oprovocerat.

…troligtvis på grund av att jag har ätit godis konstant i 72 timmar plus att jag hade en ägglossning från…HELVETET. Men  det kan också vara något annat. Vad vet jag.

Anywho. Eftersom jag är TRYGG och STABIL gjorde jag inget av mitt humör utan höll mig *lugn* tills jag skulle sluta för dagen och gå på…

…DANSPASS PÅ FRISKIS!!!

giphy-6.gif

Exklusiv gif på mig när jag går på danspass på Friskis & Svettis

Älskar danspass på Friskis. Man känner sig om en stjärna! Exakt vad jag behövde. Det vill säga, att äntligen få känna mig som den stjärnan jag känner att jag är. Det enda som var jobbigt denna gång var att jag under passet antagligen skulle dansa som en Zombie?! Jag vill ju mest av allt dansa till “talk dirty to me” med Jason Derulo och få till en bra twerk.

Aja. Det var i alla fall inte värre än den gången jag var på ett liknande pass (fast när jag bodde i Umeå) där jag inte bara var tvungen att dansa som en Zombie utan jag fick också upplevelsen att bli jagad av ledaren som också låtsades att vara en Zombie.

…sååååå allt kan alltid vara värre. Kom ihåg det.

Pusshej!

/Tinis

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s