Bevis på att ingenting behöver förändras del. 1 (*birthday edition*)

…..JAG FYLLER ÅR IMORGON!!!!!!!!!!!!

Screen Shot 2017-05-09 at 18.48.08.png

*wiho*

Men asså, jag blir så trött av tanken att saker och ting ska förändras bara för man blir äldre. Ingenting behöver ju förändras. Ingenting behöver förändras så länge man inte vill.

Exempel:

  • Idag gick jag till jobbet i mina kontorsbyxor som hade en tandkrämsfläck på ena benet. Om jag brydde mig om sånt för ett år sedan? Nej. Om jag brydde mig idag? Nej. Om jag torkade bort det med mitt eget saliv? Ja.
  • Jag köpte en vit blus av linnetyg för en vecka sedan. Om jag redan har spillt? Ja. Om jag skulle ha spillt för ett år sedan? Ja. Om jag vet var alla fläckar kommer ifrån? Nej. Om jag ska köpa Vanish? Tror det.
  • Jag gillar fortfarande att öppna kinderägg. När Jacob frågade mig vad jag ville ha i julklapp så sa jag; “ett kinderägg räcker älskling!”. Så han gav mig en äggkartong. Med kinderägg. Blev jätteglad.
  • Jag blir fortfarande orimligt irriterad över när mina ögonbryn ser konstiga ut. Så mycket att jag ibland säger till Jacob “…NÄ…jag stannar nog hemma idag”. Dvs – EXAKT samma sak som jag brukade säga 2003. Fast nu är det 2017. Och jag vägrar inte gå till skolan. Jag vägrar gå till mitt jobb. Som jag har pluggat fem år för att få.
  • För inte så länge sedan så sa en kollega exakt samma sak, samtidigt som mig…vilket gjorde att jag (självklart) sa; “SMURF!!!!!STJÄRNSTOPP!!!!!LYCKAN I MIN!!!!!!!!”. Exakt som för 20 år sedan. Inget har förändrats.
  • Jacob började prata om att vi skulle diska precis. Typ nu. Fast jag är upptagen med att blogga (*partypooper*). Så jag sa; “DU KAN VARA EN DISK!!!!!”. Konstruktivt + en stark indikation på att min argumentationsteknik inte har förändrat sedan 2002.

….hmmmmmm… det var nog det.

Kom ihåg att personlig utveckling bara är skit! Det är bara något som någon kom på för att typ tjäna pengar! Inget behöver förändras! Allt kan vara som vanligt, hela tiden!

Vill man dock förändra något så är det bra att göra det. Såg en tjej på tv som var beroende av diskmedel och drack en liter om dagen. Liksom såna vanor är jättebra att förändra.

Pusshej!<3

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s