MAN FÅR VARA HUR FUCKING TRÅKIG MAN VILL!!!!!!

Idag känner mig mig trött. Som om jag är av glas som kan krackelera när som helst.

…och jag är ju inte rädd för att krackelera om man säger så. Heheheheeh. 

Hur som helst. Känner mig tråkig. Jättetråkig. Samtidigt är min hy är supertorr. Kanske för att jag, under förra helgen, råkade bada “lite” i svartån (en å som går igenom Örebro som det måste finnas NÅGON död kropp i, liksom NÅGON). 

Men vet ni! Man får vara hur fucking tråkig man vill!!!!!!!!!!!!!! Speciellt när ens hy är supertorr och livet känns som en avslagen cola!!!!! Det får man!!!!!!!

Så det ska jag vara nu.

Men innan dess vill jag bara berätta om en tidig födelsedagspresent! Nämligen en Playstation Camera (tack Jacob och sväris<3). Så nu registrerar mitt dansspel typ alla rörelser jag gör vilket innebär att jag typ får full pott, hela tiden. Jag som trodde jag var hälften så bra som jag verkligen var. Eller är. Men eftersom jag spelat med min smartphone så har inte spelet förstått hur bra jag är. På riktigt. 

Det enda som är jobbigt är att kameran (ANTAGLIGEN) filmar under tiden jag spelar mitt dansspel. Och låt oss säga att det ser…………inte………….ut……..som……….i……….en……….musikvideo………..

Dock fortfarande supernöjd att jag får vara en superstar varje dag! Som nedan.

 

Om jag spenderade lång tid på att komma på ett användarnamn?

Svar nej. Det kom helt naturligt.

Nu ska jag fortsätta vara tråkig. Gärna sova innan 21.

Pusshej<3

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s