23:e maj 2017

Edit: en gång läste jag nyheterna. Jag såg bilder på tjejer som var försvunna. Bilder på unga människor som blivit skadade utanför en konsert i Manchester. Det kändes oförståeligt så jag skrev en text för att få det att kännas som om det var förståeligt. Även om det känns helt omöjligt. 

När världen brinner,

När allt går sönder i tusen bitar,

När det känns som om allt bara kan bli värre,

När människor gör ofattbart hemska handlingar mot andra oskyldiga människor,

Snälla, låt mig då minnas att det är svårare att hata än att älska,

Låt mig minnas det för alltid.

Jag vet, det är inte lätt. Kanske är det omöjligt.

Men försöka, det ska jag i alla fall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s