Hur det går med min bok?

OK.

Har ju skrivit 2 sidor!!!!!!! Varav en halv sida består av punkter som “genmodifierad mat???!!!!!!”.

I am on fire!!!!!!! Like mycket on fire som jag var i fredags när jag åt fryst kladdkaka med kniv. Själv. En fredagkväll. Eller igår när jag åkte till ICA Maxi för att panta burkar kl. 20:33.

Ja. Det är ju jättesvårt att skriva en bok. (antagligen??!!).  I början, det vill säga för typ två veckor sedan var jag helt nykär i min historia. Det var som om jag aaaaallldriiiig skulle tröttna på den. Aldriiiiiggggg.  Sedan kom verkligheten ikapp mig. Jag började känna mig så slutkörd i huvudet  och kontorsrummet var så himla stökigt och ååhhhhhhhhhhh daslkdjaksldjaklDJASKLDJAL.

MEN. Till något kul. Jag har fixat i kontorsrummet/gästrummet och nu är det rent och fint och avskalat och typ *FeNg sHui* och nu kan man typ jobba där. Sedan har jag typ bara varit med mig själv hela helgen. Och det behövde jag.

…vilket har resulterat i 2.5 sida!!!!!

Man bah; *is It burNin or Am I oN FiRe*

Nej. Det var visst potatisbullarna som jag precis brände eftersom jag glömde bort tiden nu när jag har bloggat.

Gah, måste gå!!!! Och inte får ni en bild heller!!!! Bara text!!!!! Vill ej bränna ner något.

Eller nej. Har tid att länka denna. Allt för bloggen. NU potatisbullarna.

https://www.instagram.com/p/BVIKB2xFJhp/?taken-by=tinisinsta&hl=en

Pusshej! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s