Vad är det för fel på mig?

Inget!!!!

Är fulländad!!!!

Som min tidigare Lunarstorm-profil visade, så känner jag än idag.

…det vill säga;

*NoBoDy iS PerFect WeLL IaM NoBoDy*

Hur som helst. Jag har läst om högkänsliga personer. Eller inte läst direkt mer sett löpsedlar med orden “ÄR NÅGOT FEL MED DIG MEN DU VET INTE VAD – DÅ KAN DU VA HÖGKÄNSLIG” och “GRÅTER DU FÖR INGENTING DÅ KAN DU VA HÖGKÄNSLIG??!!!! + ha grav pms + äta för mycket kött + äta för mycket grönsaker + vara helt värdelös!!! Köp tidning och vet mer!!!!! VAR INTE VÄRDELÖS I ONÖDAN!!!!!”

Men idag beslöt jag mig för att ta ett test. Låt oss gå igenom några godbitar.

Screen Shot 2017-07-16 at 19.37.03.png

*så jag*

Sist jag grät var för fyra dagar sedan. Jag såg en trailer under rasten och började gråta. Det tog TVÅ minuter.

På två minuter hinner jag alltså med att göra följande:

  1. Ta rast
  2. Gå in på IMBD och klicka på “new trailers”
  3. Klicka på en trailer
  4. Se 30 sekunder av trailern
  5. GRÅTA!

Nu när jag tänker efter så har jag nog gråtit under arbetstid minst en gång i veckan. Känns jättebra. Synd att det inte är något som eftersöks hos en anställd (tråkigt!!!!). Finns ju en risk att inte verka trygg och stabil. Vilket jag inte är heller. Men å andra sidan så kunde jag ha varit det. Det kunde jag faktiskt ha varit! Herregud!

*startar en facebookgrupp för oss som gråter på arbetstid minst en gång i veckan utan någon speciell anledning* 

Screen Shot 2017-07-16 at 19.36.29.png

Jo. Men det tycker jag ändå. Förutom att måla. Det är jag inte bra på. Men man kan ju faktiskt vara kreativ genom att göra andra saker. Som att skriva icke-grammatiskt korrekt på en blogg exempelvis!!!! Och använda många utropstecken!!! Samt överanvända Caps Lock!!!!!!! Det är också att vara kreativ!!! Liksom, ska jag använda fem, sex eller tre stycken utropstecken efter varandra?! Ska jag lägga till två eller tre frågetecken? Ska JAG BARA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER eller bara med små eller ska jag BlAnDA?!?!

Jag? Jag går på känsla. Som att måla en tavla. Inte för jag har gjort det. Men om jag skulle ha gjort det så är jag säker på att det skulle kännas som att måla en tavla. Typ.

Screen Shot 2017-07-16 at 19.38.00.png

…*not*…

Sover jag mindre än sex timmar blir jag helt förstörd och vill bara grina. Därför är det skönt att Jacob är den som ändå klarar av att sova mindre så att någon är stabil. Ibland kräver ju livet att åtminstone en person i hushållet är stabil. Vilket Jacob är .Så. Skönt.

Screen Shot 2017-07-16 at 19.37.55.png

Finns inget jag HATAR som smällare. Eller jag tar tillbaka det, jag hatar mer när någon annan smäller smällare, när jag är i närheten. Ett nyår, för några år sedan, gömde jag mig bakom ett elskåp när det var dags att umgås och smälla smällare under en nyårsfest. Det var inte ett supersmart beslut. Men det var så obehagligt. Så där satt jag hukad. Bakom ett elskåp.

Screen Shot 2017-07-16 at 19.36.05.png

Slog huvudet i en bordskant förra fredagen och började grina som ett barn. Så. JA. Det har jag. En låg smärttröskel alltså.

Screen Shot 2017-07-16 at 19.36.58.png

…..heheheheeheh………………..kanske…..är…det…så….

Screen Shot 2017-07-16 at 19.37.14.png

Men gu’ vem tycker ens att överlevnadsutflykter är “helt rätt”??!! Vilka är dessa människor? Vad gör dom om dagarna? Hur mår dom? Var finns dom?

Men nej, det är inte helt rätt för mig. Om jag inte vore ihop med Jacob så är det ganska så kört för mig om/när apokalypsen kommer. Han är en bra överlevare. Det är skönt.

Screen Shot 2017-07-16 at 19.37.42.png

Hatar att ta saker som det kommer! Hatar att människor säger att jag borde ta saker som det kommer (även om de har rätt). DET GÅR INTE!!!!!!!!!!!!!!! Får panik!!!!!!!!!!

Sedan försöker jag träna på detta så jag kan leva ett normalt liv (osv.). Är *på gång*. Men finns ju så himla mycket att jobba på. Så, så länge jag inte går helt *CrAy CrAy* så jobbar jag typ inte på det. Det finns ju värre saker. Typ, jag är ju inte en psykopat**. Herregud! Det kan man ju vara glad för!

Anywho. Finns jättemånga frågor jag har svarat på som jag inte visat. Men jag orkar inte ta en skärmdump på varenda en.

…så…vad blev resultatet?

Skalan är mellan 52 och 140.

Över 60 innebär att man troligtvis är högkänslig i någon mån.

Jag fick…

…..112 poäng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska köpa en bok nu tror jag. Något om att inte drunkna i sina egna känslor.

Berättade precis om mitt resultat för Jacob;

“HEJJAGÄRHÖGKÄNSLIGTÄLSKLINGVETDUVADDETÄRDETÄRSÅNASOMMIGSOMGRÅTERHELATIDENOCHKÄNNERSAKERHELATIDENOCHNUSKAJAGLÄRAMIGATTINTEDRUNKNAIMINAKÄNSLORUTANSIMMAJAGSKASIMMAFÖRSTÅRDUSIMMA!!!”

*toodles*

/Tinis

**har ej gjort något test som visar på att jag är psykopat (eller inte) men är är 99% säker på att jag INTE är det. Liksom skulle jag fråga Jacob om han tyckte jag var en psykopat så skulle han säga “nej”. Inte för jag har frågat honom heller men det är ju inte som om han går runt och säger “du är en sådan psykopat!”.  Det skulle jag ju veta!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s