Ingen friskluft på 36 timmar = bästa som har hänt mig

Har inte lämnat lägenheten på 36 timmar, ätit plättar till lunch (igen) och sett klart serien Glow… och har ALDRIG mått bättre.

Gah. Alla som säger att frisk luft är bra för själen – ehhh TÄNK OM och TÄNK RÄTT. Jag har inte andats in fräsch luft tills för fem minuter sedan (när Jacob kom hem och öppnade balkongdörren) och jag har aldrig känt mig så levande!!!!!!!!!!!!

Och det bästa är att jag typ vill göra saker imorgon. Jag vill typ gå på Jympa Medel??!! Dvs träna??!!!??!!?? Och jag känner på mig att jag INTE kommer vilja grina av trötthet när jag går upp imorgon. 

Aja. Var allt för mig. 

Pusshej och var snäll mot er själva. Sitt inne en helg helg. Vad spelar det för roll ändå. Huvudsaken att man mår bra. 

*toodles*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s