Mitt rum år 2005 (som MTV’s Cribs FAST bättre)

Hej.

Alltid undrat hur mitt rum såg ut år 2005?

NI BEHÖVER INTE VÄNTA LÄNGRE!!!!!! FÖR JAG TOG ANTAGLIGEN KORT PÅ MITT RUM NÅGON GÅNG UNDER 2005!!!!!!!!

Låt oss gå igenom det.

1 . Min katt Cleo. Hon är dock i himlen nu (RIP<3)

2 . Ett oidentifierat rosa fluffigt objekt. Hoppas VERKLIGEN att det INTE var något form av klädesplagg (*plz lord*).

3 . En plastpåse från någon mindre klädbutik i Örebro. Kan precis ha varit på stan samma dag som kortet togs men kan också precis kommit hem från skolan och haft plastpåsen som en skolväska under dagen. Plastpåsar var ändå helt ok att ha som skolväska.

…här är min inofficiella rankning av plastpåsar som skolväskor:

Plats 1: plastpåse från en *cool* klädesbutik exempelvis Carlings eller WeSc

Plats 2: plastpåse från övrig klädesbutik i Örebro exempelvis H&M, Åhlens eller Indiska

Plats 3: plastpåse från ICA, Lidl eller Willys (OBS. egentligen inget alternativ!!!! Plastpåsar från matbutiker, usch!!!! Blä!!!)

4 . +  5. Troligtvis något form av skolmaterial. Typ en läxa. Min organisationsförmåga innan jag tog studenten var ej på topp. Allt fanns överallt.

6 . “typ bäddat” täcke som ej matchar någon som helst inredning i mitt rum. (notera också gärna det gråa överkastet som låg UNDER mitt täcke) (det här var på riktigt hur min säng såg ut 365 dagar om året)

7 .  Kuddar som ej matchar övrig inredning. För varför ha matchade kuddar när inget annat matchar i rummet???!!!!

8 . En fondvägg. För året var 2005 och hade man ingen fondvägg kunde man ju bara skita i alltihop!!!!!!!!! Skola!!! Jobb!!!! Livet!!!!

9 . Ett svart oidentifierbart objekt. Kan vara en bok?! Men vågar inte hoppas.

Ja, men det var väl det. Tänk att mitt rum såg ut såhär 365 dagar om året och jag har ändå ett helt normalt liv idag??!!!! Mina skolpapper var precis överallt men jag lyckades med att klara skolan??!! Livet???!! Inte för jag var någon Einstein men jag var ju ändå en fungerande individ (iaf lite) och jag är ju en fungerande individ nu (typ).

Herregud. Känner bara att dagens ungdom får så himla mycket skit.

Det är inte så att de som säger saker som “dagens ungdom är så himla osmarta/lata/osv” var nobelpristagare när de var 17. Varje gång jag ser en till debattartikel om hur det är unga människors fel att de inte har något jobb så kommer jag fan gå bärsärk!!!!!!!!!!

Eller i alla fall bli sekundärkränkt.

(har precis lärt mig det ordet)

Pusshej!

Tinis

 

 

 

One thought on “Mitt rum år 2005 (som MTV’s Cribs FAST bättre)

  1. På min skola skulle man ha en påse från Pondus. Detta var dock ca 2002, det kanske ändrades till 2005. En gång skulle vi åka skridskor och den enda tillräckligt stora påsen jag hittade att bära dem i var från ridsportsbutiken Hööks. Borde skolkat den dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s