Saker jag gjort istället för att packa (och det är inte att gråta. skoja det är det.)

Hej.

Jag och Jacob ska åka till Spanien inom en snar framtid. Jag skulle egentligen ha packat under dagen men nu är klockan 12:31 och jag har inte kommit någonstans.

Bevis:

Istället har jag…

 • Gråtit över att jag och Jacob ska på solsemester och jag ska ha mens typ idag.

“JJJJAAAGGG VVVIVILLLLLLL IINNNTEEEE HHHAAA MMMENNSSSS IIIII TTORRRRREVVVVVVIEJJJJJAAAAAAA….UUUUUÄHHHH”

(Känns i efterhand väldigt legitimt att grina över. Vem fan vill ha mens på stranden i Spanien.)

 • Gått runt och gråtit över att jag har ont i magen och när Jacob har sagt saker som “ta en värktablett” eller “gå och lägg dig” så har jag sagt “dddetttt kommmmer innnteeee hjälllpaaaa ååhhh jjjaaagggg hhhhaaarrrrrr rrrreedddaaann tttagggittt eeeen tttabblettttt” 

(har egentligen inte tagit en värktablett vill bara ha en anledning och gråta ännu mer, dvs pga. smärta + Jacob tycker mer synd om mig då) (jag jag vet att jag är FUCKING DUM I HUVUDET MEN HUR FAN DU GÖRA OM DU HADE TUSEN HORMONER I SYSTEMET OCH DET KÄNNS NÅGON SITTER PÅ DIN LIVMODER SAMTIDIGT SOM DU VILL SKITA PÅ DIG???!!! DET ‘ÄR NOG MED ANLEDNINGAR FÖR ATT BETE SIG SOM EN PSYKOPAT!!!!!!!!! FAKTISKT!!!!!!)

 • Gråtit över att mitt schampoo och balsam är för stora för att ta med till Spanien eftersom jag alltid har med mig små reseförpackningar. Men eftersom jag inte har köpt nya reseförpackningar så har jag inga hemma och ja…. DET ÄR VÄRT ATT GRÅTA ÖVER!!!!! MAN BEHÖVER ALLTID RESEFÖRPACKNINGAR!!!!!!!!!!!! VARFÖR KÖPTE JAG INTE RESEFÖRPACKNINGAR???!!!!!!!!!!!! VARFÖR KÄNNS DET SOM HELA LIVET GÅR UNDER???!!! JA JUST DET HAR INGA RESEFÖRPACKNINGAR!!!!
 • Letat efter mina solkrämer och inte hittat dom. Gråtit igen och sagt saker som “mmmeeen jjjaagg hhhadeee pppackkkatt dommm sssååå ffffinntttttttt”
 • Hittat solkrämen. De låg nerslängda i en plastpåse från Åhlens (ej sponsrad men borde vara).
 • Frågat Jacob hur han står ut med mig (svar: “det gör jag bara”)
 • Frågat Jacob om jag är jobbig (svar: “fråga inte såna frågor”)
 • Frågat Jacob om han skulle vilja pröva vara mig en dag (svar: “ja, faktiskt, jag skulle vilja veta vad som pågår i din…….hjärna”)
 • Slutat gråta och sagt till Jacob att SJÄLVKLART ska han STÅ UT med mig för jag är “faktiskt inte så himla jobbig egentligen” och står han inte ut med mig är han faktiskt JÄVLIGT klen. (Svar: “ok”)
 • Skrivit det här blogginlägget.
 • Tagit det här fotot på eftersom jag vill se hur stabil jag såg ut (resultat: inte stabil)

Photo on 2017-08-16 at 12.22.jpg

Iaf. Hoppas verkligen jag lyckas skriva ihop någon blogginlägg när jag är mer stabil. Mitt mål är att minst ha 50% stabila inlägg i framtiden. Om inte det går, i alla fall 5%. Just nu är det på 3% ungefär. Tror jag.

Eller egentligen orkar jag inte bry mig. Om jag ska vara ärlig.

: D: D: D: D: D

Pusshej! ❤

4 thoughts on “Saker jag gjort istället för att packa (och det är inte att gråta. skoja det är det.)

 1. Ååh haha, byt ut Jakob mot min make så kunde detta vara en scen från vårt hem. Jag vet hur det känns! Under min värsta PMS någonsin så grät jag till Huset fullt… fyra gånger… på samma avsnitt… En annan gång grät jag till en bild av fyra hundar för att, citat, “de hade så fin vit päls”. Egentligen gillar jag varken djur eller huset fullt 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s