Allt jag behöver är lite positiv JÄVLA energi. (och 20 euro)

Tjo.

Jag och Jacob gick in till Torreviejas centrum igår och fann detta:

ETT NÖJESFÄLT!!!! MITT I STAN!!!!

Enda nackdelen är att Jacob är så himla, jag vet inte, negativ. Jacob skulle säga att han är “realist” men han sprider verkligen negativ energi när han säger saker som:

“Älskling spela inte för mycket nu”

“Det är jättesvårt att vinna på klo-maskiner”

“Jag tror den där åk-attraktionen är för små barn”

Och jag känner bara, han förstår verkligen ingenting! Självklart vinner man inget om man bara är negativ och inte vågar satsa!!! Herregud, alla vet ju att man måste satsa lite på nöjesfält för att vinna ett pris. Man kan bara inte spela en gång. Man måste ju spela massvis av gånger!

Jag menar. Om han bara var mer positiv kanske jag skulle vinna något i alla fall.

Typ om han istället sa saker som:

“Omggggg klo-maskin, du är ju bäst på det! Satsa älskling, här får du 10 euro, NEJ, 20, så mycket tror jag på dig!”

“…SJÄLVKLART äter vi sockervadd precis innan middagen, eller nej, ännu bättre, vi äter sockervadd till middag och så hänger vi på nöjesfältet HELA kvällen, och just det här är 20 euro till klo-maskinen”

“Bry dig inte om barnen vid radiobilarna, kör älskling! KÖR!!!!! Och just det, innan jag glömmer, här är 20 euro till klo-maskinen” (*kastar 20 euro åt mitt håll som jag fångar i luften medan jag åker radiobil i 10km/h*)

Jag säger inte att Jacob är anledningen till att jag inte vann något igår MEN allt jag önskar är lite positiv energi. Känslan av att någon tror på mig.

Och 20 euro att spendera på klo-maskiner.

Ni vet NORMALA saker som ALLA STABILA människor vill ha.

Pusshej/Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s