Ut på tur aldrig sur (*not*)

Nu är jag i Spanien och jag har inte haft ett enda utbrott sen jag kom hit!

Hihi. Skoja.

Innan vi åkte hit bestämde vi oss för att hyra cyklar så vi skulle kunna, jag vet inte, typ cykla runt (vad annars?!!???). Jag såg fram emot att cykla längst stranden med Jacob. Under ett platt och perfekt cykelunderlag. Kanske skulle vi hålla handen. Säga fina saker till varann under tiden och bara glida runt. Jag menar det finns såååååå många uthyrningsställen för cyklar där vi är just nu. Hela området kring Alicante består typ av cyklar och människor som cyklar. Det finns ju liksom träningsresor hit för flera tusen för att få cykla i en hel vecka. Vem betalar tusentals kronor för något som är hemskt och jobbigt?!

Allt talar ju för att det är kul att cykla kring Alicante.

Men vet ni? DET ÄR DET INTE!!!!!! Cykla kring Alicante är djävulens påfynd. Det är ju JOBBIGT och BRANT och det känns som det är backar precis ÖVERALLT. För antagligen åker man hit och cyklar för det ska vara jobbigt??!!??!!!!!!

(*blä*)

(*tråkigt*)

Aja. Jag och Jacob bestämde oss spontant för att cykla 6-7 km enkelresa till den största stranden. En resa fylld av “en del utbrott”.

Om ni undrar vad “en del utbrott” innebär så är det följande:

⁃ mellan 5-10 utbrott inom en dag
⁃ ett utbrott måste innefatta könsord (annars gills det inte) (blanda gärna pga jämställdhet)
⁃ ett utbrott måste ske mitt i en uppförsbacke.
⁃ le ibland – men inte för länge. Då tror din kille att du typ är glad över att cykla i 30 grader celcius. (och det vill vi INTE).
⁃ 78% av utbrotten måste börja med “jag kommer ALDRIG att cykla till La Mata-stranden IGEN!”
⁃ 82% av utbrotten innehåller meningar som “hatar cyklar”, “hatar terrängen i Spanien” och “hatar att cykla i Spanien”.

Finns inga bilder på mig från vår cykeltur för jag var tjurig mest hela tiden och då fanns ingen möjlighet att ta någon bild just då. Men här är en bild på mig som togs för 10 min sen. Jag vet nu att min klänning åkte upp och att jag visade trosorna för alla som gick förbi. Jag vet det nu.

Pusshej/

Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s