Snart tar väl serontoninet slut igen (lr va fan d heter)

Hej!!!!!!!

Idag är mitt humör *oN FIRe*.

Bevis:

Eller imorse var det inte *oN FirE*. Var så himla trött imorse på grund av jetlag och på det fick man ju cykla igenom århundrandets dimma (*alla som befann sig i Örebro vet*). Det var superkallt och fuktigt i luften och jag kände bara;

”SKAAAAA LIVEEET VEEERKLIGEEEN VA SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRRR”

Sedan kom jag till jobbet. Fick världens hosta (antagligen pga hög luftfuktighet) och insåg ”JAAA LIVET ÄR ANTAGLIGEN SÅHÄÄÄÄR!!!!!”

MEN. Efter kl. 09.03 vände dagen och nu är jag så himla glad!!!!!!

Exempelvis över detta:

-Jacob har skaffat glasögon och han är så fin i dom.

– Jacob gav mig också blommor igår och det var så gulligt.

– Jag ska träna imorrn. Tråkigt MEN jag ska träna med Malin. MY RIDE OR DIE!!!!!!!!!!!

– Såg ett fint träd igår.

Okej. När jag blir glad av träd då vet jag att jag att kroppen har producerat nya lyckohormoner. Gräset går liksom från grått till grönt. Alla färger blir starkare. Livet känns precis som en film, precis när filmens soundtrack spelas. Om någon skulle fråga hur det känns att vara mig när jag är lycklig då skulle jag förklara att det är exakt så. Exakt så.

Jag vet att allting tar slut. Lyckohormonerna tar slut. Speciell eftersom jag är lite dålig på att *FörDeLa mIn EnErGi RäTt*. Men att fördela sin energi är så tråkigt!!!!!!!! Har provat!!!Blä!!!!!! No plz!!!!!! Only happy days and breakdowns plz!!!!!

Spenderar jag all serotonin inom två dagar. Då får jag väl göra det. DET ÄR JU SÅ HIMLA KUL ATT VA LEVANDE.

Sedan har jag haft ett inlägg på g som handlar om ner serotoninet tar slut. Blir jag superdeppig har jag ju superbra inspo!!!!!!!!!!

IT IS WEDNESDAY NIGHT AND IM ALIVE LR NGT!!!!!

Hejdå.

Pusshej/Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s