Hur man lyckas som bloggare!!! (*nya tips* *tips du aldrig hört förr* *lovar*)

Jag ser just nu på Sopranos och är inne på tredje säsongen.

O.M.G.

Just nu känner jag bara…jag vill jättegärna bli medlem i en maffia. Det verkar så kul! Kvinnosynen är “lite sådär” men annars verkar det ju som ett trevligt jobb. Man typ hänger mest med sina kompisar, äter god mat och gör roliga saker! Ibland gör man till och med resor till Italien… och jag ÄLSKAR Italien. Och kvinnosynen är ju ändå dålig lite överallt så att hitta en plats i världen som inte har lite dålig kvinnosyn är ju supersvårt! Jag menar inte ens inredningsprogram på tvn kommer undan!!!

Iaf. Igår tog jag steget att berätta för mina kollegor om mina planer.

“…jag tror jag vill bli medlen i någon form av organiserad brottslighet, det verkar sååååååå kul! Jag har kollat på Sopranos!!!”

och sedan så en kollega “mmm…men det är väldigt lite efterfrågan och mycket tillförsel”

Först blev jag lite besviken men sedan kom jag på något. Detta har ju inte stoppat mig förut! Jag har ju en blogg!!! En blogg av MILJONTALS andra bloggar. Ingen orkar heller läsa bloggar längre så efterfrågan har ju till och med SJUNKIT. Jag visste att mina dagar som bloggare skulle vara bra till något! Jag visste inte att det skulle hjälpa mig hantera konkurrensen som en organiserad brottsling. Men ändå!

Plus att det är superviktigt med rätt nätverk som bloggare. Vilket också är superviktigt som en organiserad brottsling. Man måste ju höra hemma någonstans.

…men…tyvärr (alltid ett “men”) måste man antagligen ha “våldskapital” om man vill gå in i maffiabranschen (har jag hört). Vilket jag inte har. Det kanske är därför jag inte har lyckats som bloggare heller när jag tänker efter. Jag som trodde att jag bara inte uppdaterade bloggen tillräckligt ofta. Herregud, det har ju handlat om våldskapital hela tiden!!!! Jag är ju tvungen att ha våldskapital – inte kunna skillnaden mellan “de”, “dem” och “dom”. Förstår ni hur mkt tid jag kunde sparat genom att inte behöva googla “skillnaden mellan de, dem och dom” varje gång jag ska blogga?! Säkert. Jättemycket. Tid.

…vet inte vad jag ska komma med detta men mina slutsatser av gårdagen är detta:

  • Att vara bloggare är typ som att vara i samma bransch som maffian
  • Man behöver våldskapital – inte en intressant blogg!!! (*usch för bra innehåll* *heja våldskapital och dålig kvinnosyn*)
  • Jag är antagligen riktigt förberedd för att bli medlem i maffian (utan att jag visste om det). Tack bloggen!
  • Min blogg har inte lyckats pga dålig uppdatering utan endast pga “lågt våldskapital” (vilket ändå känns okej)
  • Tony Soprano inspirerar mig och kmr göra mitt bloggande mkt bättre eftersom “att blogga är typ som att vara med i maffian, det är en bransch med HÖG konkurrens”.

Nej nu ska jag göra en moodboard som INTE innehåller Beyoncé eller Taylor Swift utan bara Tony Soprano.

(Obs vill ej ha en feministisk analys på detta!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet att han har kass kvinnosyn och är en hemsk person!!!!!!! Men jag kan inte hjälpa det!!!! Han inspirerar mig just nu!!!!!)

sopranos.jpg

*nej tack till feministisk analys idag* *ja tack till våldskapital*

Pusshej!/Tinis

4 thoughts on “Hur man lyckas som bloggare!!! (*nya tips* *tips du aldrig hört förr* *lovar*)

    1. Jag ska göra en moodboard med endast Tony Soprano, lära mig hur man är våldsam + skrämmer människor. Du vet NORMALA saker som ALLA gör.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s