Min städrutin (driven av EN sak – ÅNGEST)

Hej.

Har ingen jetlag längre och känner mig som en stjärna! Jag har till och med sminkat mig och träffat Lina och gett pappa TVÅ presenter. Kan tyvärr inte säga något mer gällande vad jag gav min pappa. Det är helt enkelt för bra.

(skoja.)

(golfpeggar från XXLs egna märke)

(plus en påse med rostade jordnötter)

(känner ev. att det inte var de bästa presenterna)

(vi går vidare)

Imorse var jag dock inte glad – utan – superirriterad över hur ostädad vår lägenhet var.

Jag har nog aldrig berättat om min städrutin. Det jag dock kan säga är att min städrutin har flera steg och mestadels drivs den av en sak – ångest. Precis som allt annat i mitt liv. Jag menar hela jag drivs ju av ångest. Det är därför jag inte kan meditera flera gånger i veckan. Eller gå på Yoga. All ångest skulle ju försvinna och då skulle ju jag försvinna?!

giphy-3.gif

*jag efter tre yogapass på raken*

För er som redan är intresserade av att veta mer om min städrutin – här är den: 

Steg 1: Nystädat. Känner inte så mycket. I alla fall inte över städningen. Säkert över något annat dock.

Steg 2: Börjar bli stökigt men bryr mig inte. *I aM CoOl As IcE*

Steg 3: Blir lite stökigare. Bryr mig inte. Känner ingenting. *StILl CoOl As IcE*

Steg 4: Blir liiiiiiiiiite stökigare. BRYR MIG JÄTTEMKT OCH GU NU ÄR DET GREJER ÖVERALLT ALLT ÄR ÅT HELVETE OCH VARFÖR ÄR DET SKOR I HELA HALLEN VARFÖR ÄR DET DET?????!!!!!! *NoT CoOl aS iCe*

Steg 5: Tjurar och städar lägenheten med hjälp av drivkraften från ren ångest

….idag var det alltså dags för steg fem. Klockan 09.03 för att vara exakt. Jacob ville bara äta frukost. Men det ville inte jag! Nej, jag ville ju plocka undan alla saker. Alla vet ju att om man har ett ostädat hem tillräckligt länge kan allting gå åt helvete. Det är precis som marijuana. Inte alltid superfarligt MEN ena dagen tar man ett bloss marijuana och nästa dag skjuter man heroin i armen.

Och mitt fall – ena dagen ignorerar jag ett ostädat hem och andra dagen har jag inget hem alls (+ skjuter i heroin i armen). Alla vet ju att det är så! ALLA!!!

Och imorgon ska jag till jobbet. Det kan jag verkligen tacka städningen för!

Skärmavbild 2017-11-12 kl. 18.14.49.png

*mig imorgon* *ett proffs* *blessed* *skjuter ej in heroin i armen* *allt bra* *hejdå*

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s