Hur man räddar sitt förhållande genom att konsumera. (obs ej sponsrad men borde FAN vara):

Tro d eller ej men förhållanden KRÄVER mkt arbete.

Exempelvis kan det vara bra att man umgås då och då. Men det kan vara jobbigt om man inte alltid har samma intressen.

Exempelvis:

Jag gillar att se på dåliga realityserier – Jacob gillar att se på NFL och “Veckans Brott”

Jacob gillar att spela skjutspel på PS4 efter jobbet – jag gillar att stirra in i väggen efter en arbetsdag

Jacob gillar att spela brädspel – jag gillar att planlöst scrolla Instagram och ha ångest över att mitt liv är “tråkigt”

Amen ni förstår. Helt NORMALA dilemman som ALLA får vara med om.

Men idag kan jag stolt berätta att jag och Jacob har investerat i vår framtid. Investerat…i oss.

Dvs. köpt denna….

screen-shot-2016-10-23-at-12-12-52

…NOT.  Vi bor ju i hyresrätt med parkettgolv i typ hela lägenheten. Den vill man ju inte förstöra!

Istället har vi köpt tv-spelet “Harry Potter – Lego” vilket täcker alla böcker. ALLA böcker.  Hela serien, från start till slut. Fast det liksom är i lego-format.

914nk2iv0fL

Jag förstår att detta inte är en milstolpe men det är det faktiskt för oss. Jag stirrade bara in i väggen i typ 20 minuter igår! Det är rekord (fast åt andra hållet). Samt att vi umgicks i en hel timme! Och det var ju bara för att klockan blev 21:20 och jag somnar ju alltid innan 21:30. Det var ju min läggdags som stoppade mig. Och den kan man ju inte göra något åt!

Iaf.

Det är det som händer i vårt liv.

Förutom att vi gifter oss om 2.5 vecka.

Det gör vi ju också.

Jag har inte panik.

Eller jo, jag “panik-köpte” löshår häromveckan.

Det är alltså när man får panik och köper löshår för 400 kr av superdålig kvalité som inte går att använda.

Pusshej! ❤

/Tinis

One thought on “Hur man räddar sitt förhållande genom att konsumera. (obs ej sponsrad men borde FAN vara):

  1. Haha, jag har också sett den där duken och föreslagit att vi ska köpa den. Av någon anledning vill man man inte köpa den och sätta upp beviset på vårt kärleksliv på väggen. Undrar varför…

    Nåja, till saken. Jag förstår att du har panik, och det är okej. Jag har nog aldrig haft så mycket panik som inför mitt bröllop, för det är SÅ STORT och SÅ PÅ RIKTIGT. Det fanns tusen potentiella katastrofscenarion som spökade i min hjärna. Det finns det säkert för alla som ska gifta sig, oavsett om man drar till rådhuset i fem minuter eller om man är en prinsessa med tusentals gäster som vill att man ska säkra tronföljden tillsammans med sin avlägsna kusin som man bara sett porträtt på eftersom man förr i tiden inte kunde träffas på riktigt.

    Eh, never mind. Min poäng är att, som någon vis människa på Reddit skrev, panik är normalt. Och det är okej. Du tvivlar inte på din och Jakobs relation, och det är faktiskt det enda som räknas i allt det här. Ni blir gifta oavsett vad som händer, och ditt hår/klänning/smink/gäster/tårta kommer vara perfekt hur det än blir, just för att det blir. För det är ni, er kärlek, ert bröllop. Det räcker så. Och om allt du är rädd för nu går åt skogen så blir det faktiskt roliga minnen av det också.

    Håll ut, snart är dagen och paniken över och ni kan påbörja livet som gifta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s