Jag och Jacob reder ut våra personliga ”dosha” och går på ayurveda behandlingar (INTE)

Hej bloggen!

Efter ett bröllop, ett långflyg, ett stopp i Kandy, en tågresa på 6.5 h till Ella där vi stannade i två nätter samt en bilresa på två timmar är vi ÄNTLIGEN framme till en resort där man typ kan bada. OCH där man får en välkomstdrink OCH där man får varma handdukar som typ luktar lotus (lr ngt annat fräscht).Toaletterna på hotellet har liksom inte pappershanddukar utan fint vikta små handdukar (som säkert också luktar lotus).

Vi bor på en resort nära nationalparken Yala eftersom vi ska på en safari imorgon. Men egentligen bor man inte här för att gå på safari utan för att typ gå på Ayurveda behandlingar i två veckor för att återställa sin *InRe BalAns*. Alltså ni hör ju hur det låter!!!! JAG ÄLSKAR JU DETTA!!!! Och allt Jacob typ hatar!!!!!

Helst av allt vill jag att jag och Jacob ska ta ett personligt samtal med Dr. Upul för att reda ut vår personliga “Dosha”. Göra massvis av behandlingar. Plus gärna bli spådd! Det står ingenting om att bli spådd men jag skulle typ vilka höra saker som “you guys are perfect together” och “you guys would be EVEN more perfect together if you had a candle light dinner in our garden”.

Det andra hitta jag dock på för jag fick inte med Jacob på det tåget eftersom han tyckte vi skulle stå så mkt i centrum! VILKET JU ÄR POÄNGEN. Men men man måste ju anpassa sig lite. Man är ju två i ett äktenskap. Samma med att gifta sig en andra gång i Sri Lanka. Jag hade lätt gjort det medan Jacob mer tycker “varför ska vi göra det två gånger??! Eh för att stå i centrum kanske??!!!! Och det är kul att göra det på en strand??!?!!

Aja, nu har vi en kompromiss – vi ska äta mat på vår balkong istället, som har utsikt mot sjön. MED MORGONROCKAR PÅ. Om man beställer roomservice så ska man ha morgonrockar på sig. Är lag på det. Och Jacob vågar inte säga något för att jag har gått med på att skippa “super special candle light dinner in the garden”. Så himla bra ändå! Hade jag inte tjatat om den där middagen eller ayurveda behandlingar eller strandbröllop, då hade kanske inte Jacob gått med på att ha på sig morgonrockar när vi äter middag.

…MEN…nu när han känner att jag har kompromissat så sa han ja! DIREKT!

Nu ska jag beställa mat men innan det. Här är tre bilder.

Jag, vid poolen, när jag tjatade på Jacob om att gifta oss flera gånger samt gå på ayurveda behandlingar samt gå på “super special candle light dinner”.

Vår balkong där vi ska äta mat- MED MORGONROCKAR PÅ.

Vår utsikt från balkongen där vi ska äta mat MED MORGONROCKAR PÅ.

Pusshej!

Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s