*på semester* *bra humör* *ibland*

Nu har jag och Jacob varit på stranden en hel dag. Var jättekul tills jag insåg att jag blivit röd. Jag hatar att bli röd! Det är därför jag smörjer mig JÄMT och typ köpt solkräm för flera hundra kronor!!! Det är ju också därför jag har gått igenom hundratals solkrämsmärken för att bli brun – INTE JÄVLA RÖD.

Självklart blev jag sur. Speciellt eftersom Jacob inte är röd och det gjorde mig avundsjuk. Sen blev jag ledsen och fick dåligt samvete att jag blev sur på Jacob för han inte blivit lika röd som jag. Och sen fick jag dåligt samvete av mig själv för att säkert alla på stranden ser vilken tjurig partner jag är!!! Men känner bah SORRY ATT JAG HAR KÄNSLOR!!!!!

Som alla går igenom! På en solsemester med typ perfekt väder!

Anywho, just nu bor vi i Mirissa. En liten fiskeby i södra Sri Lanka. Eftersom jag valt hotell helt baserat på utsikten bor vi inte i centrum utan på en kulle LÅÅÅÅNGT bort från centrum. Vi bor på en kanelodling vilket innebär att det luktar ”lite kanel överallt” och på toppen av att det ”luktar lite kanel överallt” tänder hotellet doftljus med kanellukt??!!?!!!! Och har man inte fått nog av kanel så kan man äta en trerättersmiddag som avslutas med en dessert som innehåller, just det, kanel.

10 min efter vi kom fram till hotellet sa Jacob ”eh, hoppas det slutar snart, att lukta kanel alltså”

….det har det inte: p: p: p

Hotellet är iaf speciellt och fint! Kaffet är supergott och de dekorerar servetterna med blommor. Vi ska bo här i tre nätter och sedan vidare till Dodanduwa.

Nä. Nu ska jag äta. Vi sitter på en restaurang vid stranden. Det bästa med restaurangen är att de tänt ljus vid varje bord så nu får jag min ”romantic candle light dinner” även om Jacob e sugen på d eller ej!!!!

Vad jag ska äta?

Traditionell lankesisk curry med fisk.

NÄ.

Pasta Carbonara. Ska inte ens ha dåligt samvete!!!! Jag är den jag är och den jag är älskar pasta carbonara!!! Inget kan stoppa mig!!!

Pusssh……

…åh, just d. BILDER JA!

Frukost

Jag insmord med solkräm med spf 345544 och innan jag insåg att jag bränt mig.

Bild på vår “super romantic candle light dinner”

Pusshej!

Tinis

One thought on “*på semester* *bra humör* *ibland*

  1. Woho, nu är ni ju gifta! Grattis! Vi åt också middag på stranden på vår smekmånad, med levande ljus och stjärnor och havet precis intill. Det är ett av de finaste minnen jag har 🙂

    Ha en underbar resa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s