Mindfulness + *mItt aUTenTisKa jAg*

Vaknade ca 04.50 av en GULLIS (inga.namn.nämnda) efter två mornar med sovmorgon och jag började genast träna på *MiNdFulLnESs* + intala mig att vara på bra humör resten av dagen. Sen somnade gullisen om MEN jag, aka. Mammisen gjorde inte det!!!!! Menmen!!!! Tur att man blivit jättebra på mindfulness!!!

Har nämligen läst en del böcker på senaste, och en av böckerna är Mindfulness för föräldrar och tkr redan den är bra. Exempelvis säger boken att man ska vara 100% sig själv.

Jag säger inte att jag ska börja äta delicatobollar till frukost MEN nu vet jag att det är helt OK eftersom jag då är mitt autentiska jag.

Sedan läste jag att ett barn känner av om man är upptagen med något men ändå försöker leka och att det är då bättre att avsluta det man håller på med – och sen leka. Så nästa gång jag tittar på 90 day fiance så kan jag bara säga “älskling, mamma är upptagen med ett viktigt tv-program och jag kommer om fyra timmar igen, för du vill väl att din mamma ska vara sitt AUTENTISKA jag??!!!”. Sååååå SMIDIGT iaf. SÅÅÅ smidigt.

Idag har jag och gullisen iaf hängt mestadels av dagen och bland annat varit på lekparken tills jag inte råkade jaga gullisen mer!!! Är bara så mkt man orkar jaga sitt barn över parkeringar etc.

Och nu har jag stängt in mig i sovrummet tills Jacob frågar om jag vill komma tillbaka. Vilket är…

…inte på ett tag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s