*AlLt hAnDlar oM mAMmiSEn*

15 timmar senare och jag har ätit fyra delicato bollar (två till frukost och två till mellis) samt svarat på Jacobs fråga “varför är det ett tomt delicatopaket i kylen?” med “DET DU!!!”.

Som man brukar säga, gullisen e borta på äventyr men mammisen är på g!!!!! Hehe.

Åh, nu kom Jacob tillbaka från en frisbeegolf-runda och undrar var “dom sista delicatobollarna är” (fanns ev. två olika paket). Och känner bara att jag kan inte ta ansvar över det är. Han gjorde ett val att gå ut och spela frisbeegolf och jag, jag gjorde ett val att äta upp delicatobollarna.

Så går det när man prioriterar olika!!! JACOB!!!

Det blir extremt tydligt hur mycket man biter ihop när man är hemma med sitt barn. Inte för jag inte är mig själv jag bara eh….undviker att äta fyra delicatobollar en f.m. Det blir ju alltid asdålig stämning då jag inte vill att mitt barn ska få ont i magen (1.5-åringar ska inte ha mer än tre delicatobollar per dag, ANTAGLIGEN).

(Om jag tycker att ett minskar intag av delicatobollar är “att bita ihop”; JA. Och det är något jag står för.)

Och blir jag frustrerad så kan jag bara inte slänga en jacka på golvet för ja, HÖR OCH HÄPNA, barn lyssnar aldrig på vad man säger utan härmar bara det man gör???!!! (*ChOcKeR*).

Den SÄMSTA myten om att bli mamma är att man blir en bättre människa att få barn.

Och jag vet inte vilken psykopat som kom på det.

För det är absolut inte sant.

Jag är, eller jag känner mig som exakt samma person sen jag fick barn. Skillnaden är att jag har sömnbrist och utsätts för ett “x antal stressiga situationer per dag”. Så, jag skulle kunna säga att jag ev. också upplevs som bittrare än vanligt (*hehe* *mOmGoAlz*).

Jag säger inte att jag är världens sämsta person. Jag har bara eh, inte blivit bättre, om man säger så.

Jag kan fortfarande vilja äta delicatobollar till frukost.

Eller bara vilja slänga jackan på golvet när jag inte hittar hörlurarna.

Eller bara gör ingenting istället för att gå ut till lekparken för 1000101 gången.

Eller titta på tv en hel dag.

Idag handlar allt om mig!!!!!!!! Helt enkelt!!!!! Som det gjort fram till den 10:e september 2018!!!!

Och medan allt handlar om mig så är gullisen i en miljö där allt handlar om honom så idag är vi båda där vi ska vara.

Ändå något man blir lite varm i hjärtat av. ❤

Och just ja Jacob. Oki. Det har aldrig handlat om Jacob i det här hushållet så allt är precis som vanligt för honom (*det man inte vet mår man inte dåligt av*)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s