Field trip – Coloane

I Söndags åkte jag och Jacob på utflykt till Coloane. Här är bilderna:

Först bestämde vi oss för att fika på detta café:

Image

Lord Stow Bakery är känd för att göra Macau’s bästa egg tarts (är godare än det låter). Bageriet är så känt att man får en kö lapp för att gå in. Såhär glad är jag över min kö-lapp:

Image

Jacob: “Ta kort med mig och den här ugglan, men fort så ingen ser”. “Okej” sa jag och fipplade med kameran i fem minuter.

– EDIT – märkte i efterhand att någon eventuellt står och kollar på oss… inte road.

Image

Me outside a tempel hangin casually, yes.

Image

Vi bestämde oss för att gå runt ön för “motion skadar ju inte” (sant) och Tina brukar inte gnälla efter halva vägen (inte sant). Nedan ser vi Jacob med vår fina karta. Jacob tycker det är superpinsamt att offentligt läsa kartan så därför lägger jag såklart upp den här bilden:)).

Image

Utsikt!

Image

Efter två timmar av promenerande hade jag inte gnällt en enda gång! Vi fick därför hybris och beslöt oss gå upp för en höjd och kolla läget. Här är en bild när jag precis börjar gå uppför:

Image

Fem minuter senare. NU BÖRJADE JAG GNÄLLA. Det här är alltså mitt gnäll-face. När jag var liten frågade jag pappa om han tyckte mamma var snygg. Då sa min pappa “inte när hon är tjurig”. NU förstår jag varför pappa;).

Image

En strand. Synd att vattnet är så skitigt att man typ inte kan bada. Men man kan hyra optimist jolle och sån där bräda man står upp och paddlar sig framåt (vilket alla kändisar gör). Och vem vill inte göra som dom???!!!

Image

Mat!! Jag bestämmer mig för att inte välja hamburgare, eller macka, eller sallad. “Green chicken pie sounds good”. NEJ. Det var inte paj, det var soppa. Hade en lång utläggning med Jacob att jag inte tänker prova asiatisk mat längre. Förutom fried rice med böngroddar. ENDAST DET.

Image

Köpte en brownie istället:)). Tina = Glad.

Image

Endast sex ingredienser och 8 riksdaler!!!!!!!!!! 🙂

Image

Nu var det slut på det roliga!

Kram/Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s