Tanzania update! (Och ni är bäst!)

Hej!

Tanzania update.

cat-cute-giraffe-Favim.com-213687

Haha, gu vare kryper i kroppen. Vill skriva!!!

Ibland saknar jag er, er som läser. Varje gång som jag lägger upp ett inlägg är jag livrädd (okej, jag dör inte men ni fattar) att jag inte kommer komma på något mer. Att nu är det slut på det roliga. Jaha. Kul. Åter till att göra ingenting och kolla på Real Housewives då. Mitt Real Housewives tittande har gått ned drastiskt sedan jag började blogga igen. Så nu vet ni vad jag prioriterar framför Real Housewives (bloggen och er antagligen).

Tänk om Jacob visste det när vi precis träffades. Att jag bara behövde blogga lite så slapp Jacob höra introduktionen till Real Housewives of Beverly Hills varje onsdag: “Life isn’t all about diamonds and Rosé, but it should be“. Hehe, och nu sitter han ner och läser det här och tänker “VAD DET ALLT DET KRÄVDES??!!”

Ja. Jacob. Det var det.

*puss*

Hur som helst. Tanzania. Jo. Jag hade ett skype-möte idag med min kontaktperson på Skandinaviska institutet. Vi pratade lite om projektet, vad jag borde förbereda innan jag åker och så vidare. Här är några saker jag borde börja kolla på:

– Lära mig Swahili (Någon som kan? Jag bjuder på kladdkaka)

– Lära mig lite om lagar och situationen för kvinnor i Tanzania (Om någon har ett bra tips på böcker gällande ämnet så tveka inte och kontakta mig!)

– Pedagogiska och roliga sätt att lära ut engelska på. Igen, om någon har bra erfarenhet av att lära ut engelska så får man gärna dela med sig av lite knep. Jag bjuder på kladdkaka (igen).

Jag vill också passa på och tacka er som läser igen. Ni är så himla bra! Tack vare att ni gillade mitt inlägg på Facebook har en person (tack Camilla!) delat det vidare till hennes kompis som bott i Tanzania. När hon sedan delat inlägget med sin kompis fick hon ett mail från en annan person som också varit i Tanzania och gärna ville hjälpa till. Tre okända personer har alltså ansträngt sig för att hjälpa till angående Tanzania.

Och till sist, för er som är nyfikna om projektet så kan ni läsa mer om det HÄR.

Kram!

Tina

 

 

 

One thought on “Tanzania update! (Och ni är bäst!)

  1. Som Engelsklärare i Kina fungerade det att visa en bild på ett äpple. Få eleverna att upprepa det tre gånger på olika sätt (viska, skrika, vanlig röst). Ge high-five och dela ut klistermärken. Lycka till! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s