SUPERDUPERVACCINERAD(+ malariaprofylax del.2)

Hej!

Varför ser jag så glad ut?

Jo, detta år var inte bara ett supervalår utan också det året som jag supervaccinerade mig!

Tre sprutor på 10 minuter. En i högra arm, en i vänstra och en i högra lår.

Illustrativ bild på detta:

Bild 2014-10-22 kl. 16.11

Så. Jag måste erkänna att jag var lite nervös för så många sprutor på en gång men antagligen så kan man ta fyra olika sprutor på en dag? Sedan så känns det helt okej om ni undrar. Känner av en liten, liten smärta i låret men hey, jag gillar att leva farligt.

Hände något annat kul då?

Jo, jag pratade med en läkare om malariaprofylax och läkaren var väldigt för lariam för antagligen är inte ALLT på Flashback sant?! Inte helt objektivt?! Fungerar inte som ett statistiskt underlag?!

3118894

 

Jo, jag vet.

Hur som helst. Han tipsade mig att prova ta några doser av Lariam för att se om jag får några bieffekter. Får jag inga bieffekter när jag tagit tre dosor, ja då är det bara att köra. Och det blir sjukt mycket billigare…så, det är vad Tinis jag ska göra.

Även om denna konversation ägde rum:

*jag ska precis gå*

Läkare: Vänta, öh, glömde berätta en sak, om du kräks inom en halvtimma efter du tagit tabletten så måste du ta en ny. Okej?

Jag: Öh, vadå, är det vanligt att man kan krräkk..a..s..?

Läkare (*svarar inte på min fråga): Och, ja, just det, kräks du inom 45 minuter så behöver du bara ta en halv tablett.

Jag: ok….ej…

Läkare (*svarar fortfarande inte på min fråga*): Men om du kräks efter en timma så behöver du inte göra något alls! Hoppas allt går bra nu, vi kanske hörs!

Och jag har världens rädsla för att spy?!

En gång när jag och Jacob var och dök i Thailand så gungade båten så himla mycket att Jacob var nära på att spy. Så jag gjorde det enda rätta….och satte mig så långt bort från Jacob jag kunde, blundande, och höll för öronen.

:))

 

Pusshej!

 

ps. Snart har jag och Jacob varit ihop i tre år och i morgon tänkte jag posta ett TBT-inlägg med tema Jacob. Det får ni inte missa .ds.

 

 

 

 

 

 

One thought on “SUPERDUPERVACCINERAD(+ malariaprofylax del.2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s