H&M – gate

Hej!

Jag tror ingen har missat HM’s nya kampanj där man kan lämna in kläder och få två värdekuponger värda femtio kronor (per inlämnad påse).

Jag hade i alla fall inte missat det. Hehe.

tumblr_lxcsi9NdiK1ql5yr7o1_400

Jag: JAAAACOOOOB SAMLA ALLA KLÄDER DU VILL BI AV MED, NU BLIR VI RIKA! Vi kan typ få 200 kronor….eh…vi måste handla minst för 300 kronor för att använda kupongerna…men fortfarande, typ 200 kronor, HELT GRATIS! Vi måste kanske lämna in en massa kläder för att få kupongerna MEN fortfarande, typ gratis….jag lovar, det här är typ den BÄSTA idén…NÅGONSIN!!!

Jacob: ok…ja är du säke…

Jag: …JA! sådana här tillfällen i livet kommer inte ofta! Jag har 1.5 påse, behöver bara lite till, så har du något?

Jacob: Jag kan kolla… jag har de här jeansen…det är typ ett hål i skrevet. Kanske går de att laga, men jag vet inte.

Jag (rycker åt mig jeansen): Tack älskling! Nu har vi precis två påsar. Du kommer inte att ångra detta, jag lovar!

Sedan cyklade vi iväg (också gratis!) till strömpilen, lämnade in kläderna innan vi skulle handla på maxi.

Nä vi går ut från H&M känner jag och Jacob oss lite “WiLd and cRaZy” och köper superdyr kaffe på Nya Konditoriet (28 kronor för en vanlig kaffe!!!). MEN, det är ju okej för vi har ju typ tjänat 200kr. På inlämnade kläder som var våra. MEN. Fortfarande  200 kronor..som vi bara kan lösa ut när vi shoppar för 300 kronor…men… eh fortfarande värt.

Eller det var värt tills jag läste baksidan av kupongerna.

Jag: Så vi måste köpa för 300 kronor…öh…per kupong”

Jacob: …

Jag: …så för att lösa in alla kuponger måste vi handla för…1200 kronor….vilket inte låter så värt…

Jacob: …

Jag: … men det är ju lugnt älskling! Vi kan ju sprida ut kupongerna, vi har säkert tid, vi har säkert flera år på oss…eller…inte. Kupongen går ut i… Augusti men eh…det finns ju MASSOR att köpa på H&M, MASSOR, VISST KÖPER VI MASSOR PÅ H&M TYP HELA TIDEN!??!!!!

Jacob: Njae, inte direkt… det gör vi väl inte.

Jag: Okej, men vi kan, EN DAG! Speciellt om det finns bra erbjudanden, det brukar ju vara det på H&M? Vilket är superbra!

Jacob: Ja, i och för sig.

Jag: …om det inte vore så att kupongerna…öh…inte…öh… kan kombineras med andra erbjudanden.

Jacob: …

Så ja, det var det. Jag tvingade Jacob att skänka ett par jeans (som kanske gick att laga) till H&M mot en kupong som typ inte är värd någonting. Eventuellt var det inte “den bästa idén någonsin”. Vi blev inte rika heller.

Men vi fick i alla fall 37 kronor i rabatt på ICA Maxi.

 

Så…det var ju bra.

Photo on 2015-04-17 at 18.51

Pusshej/Tina

12 thoughts on “H&M – gate

  1. Har själv känt att jag MÅSTE samla ihop en påse eller fem, men känns kanske inte lika angeläget längre… Tack för att du offrar dig! #tinatestar

    1. Instämmer med ovanstående. Men du, jag har hört att KappAhl har en kiknande kampanj. Kan du tänka dig att testa den med?

      1. Fika är ju ett måste när en ammar *hur ska en annars få i sig kalorierna* 😁. Och som jag brukar säga när jag är i Jämtland: en vet att en är i Norrland när en hunnit fika fem gånger mellan lunch och godnatt.

  2. Jag har läst det här inlägget typ åtta gånger och fnissar lika mycket varje gång! (Även om det gör ont i mitt småländska hjärta att byxorna kunde lagats och rabatten inte blev så mycket av en rabatt)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s