Två konversationer som beskriver mitt liv just nu:

Hej!

Just nu är bloggen lite hoppig! Ibland går det upp, ibland ner. Men mitt liv är lite hoppigt just nu, så då får det vara lite såhär. Min mammas kompis skrev till mig att livet är som en dans på rosor, ibland på bladen, ibland på taggarna. Just nu studsar jag på ett blad, landar på en tagg, studsar på ett blad och landar på en tagg. Ibland behöver jag lite hjälp med att resa mig upp, ibland klarar jag mig själv.

Men det är ju okej! Livet är ju såhär!

tumblr_lldlr3z8oK1qdth1ho1_400

*ThiS iS my LifE, TaKe It oR LeAvE iT*

…åh, gud, fick en flashback nu att jag säkert har använt det här citatet i min lunarprofil tillsammans med “BITCH – Babe In Total Control of Herself”.

Men…nog om det. Jag tänkte att ni kunde sätta er ner, ta ett glas vin, luta er tillbaka, läsa det här och tänka på att det här är…mitt liv.

Konversation. 1: På Jobbet

Jobbarkompis: Jag tänkte på dig igår!

Jag: Ok….

Jobbarkompis: Ja, jag såg någon ny serie på tv, det hette coupon queens, vet du om det?

Jag: Hehe ja, det om mammorna som har massor av kuponger och är helt besatta och typ använder kupongerna så mycket att de nästan går plus?

Jobbarkompis: Ja, det gick i alla fall på tv och det påminde om dig.

Jag: Hehehe….ok…

Några anledningar varför jag eventuellt associeras som “coupon queen” på jobbet:

1. Att jag kanske, kanske, kanske har nämnt H&M-gate* för några av mina jobbarkompisar.

2. Att jag vid några tillfällen har köpt “två Happy Meal till priset av en” med restaurangchansen för “man får ju en helt måltid för 32 kronor och det är ju typ som en buffé, OCH om man beställer nuggets istället för hamburgare, får man ju en dipsås också! SAMT DUBBLA LEKSAKER?!”

giphy

3. Att jag förra sommaren (efter att ha insett att Lidl var utanför vårt jobb och delade ut “goodie bags” med gratis mat) sprang ut till parkeringen och sa att jag behövde minst 10 påsar…när det bara vara åtta som jobbad på min avdelning den dagen. Plus att jag fick torrvarorna ingen ville ha som följde med i påsen.

Hade dock två kilo pasta hemma som räckte superlänge, så….. just…say’in…..

mental-five

2. Konversation. 2: Hemma

Evelina: Ska du med på Bar Move på lördag?

Jag: JAAAAA, ÅÅÅÅH VAD KUUUUUL!

Evelina: Bra! Kul att du ska med!

Jag: Ja, men låter ju JÄTTEKUL?!

Evelina: mm…det är en blandning mellan typ balett och yoga.

Jag: ?

Evelina: …och det är vid tre på lördag!

Jag: Va…sskka…vi… träna?

Evelina: Ja… alltså det är ett träningspass vi ska på.

Jag: Jaha… jag trodde vi skulle på någon bar….och gå ut…men det kan vi ju också…göra…. träna….alltså….

Åh, gud, HATAR  när man tackar jag till något, tror att man ska ut och ta ett glas vin så ska man i själva verket TRÄNA?

Men det gick bra. Det var kul. Gick garanterat bättre än gången jag skulle fixa H&M kuponger till mig och Jacob, hehe. Även om man numera är känd som en “coupon queen” på jobbet.

(mycket har gått bättre än H&M-gate*, men alltid bra med en låg ribba)

Pusshej!

Tina

*H&M-gate, den gången jag fick Jacob att skänka kläder till H&M så vi kunde få massor av kuponger och bli rika. Vilket vi inte blev för att de “typ” var värdelösa” (länk)

2 thoughts on “Två konversationer som beskriver mitt liv just nu:

  1. HAHAHA åh lunar… Sparade ner allt jag någonsin skrev där innan det lades ner. Får ångest av bara tanken påt. När hade jag tänkt läsa det?! Det var ju skitmycket.

    Å så köper jag som princip aldrig något till fullt pris (high mental five!), en får ju alltid erbjudanden och kuponger eller kan snoka fram rabatter online… Just nu har jag lite ångest för att jag skulle kunna köpa en assnygg skötväska på ellos för typ 850kr inkl frakt istället för 1150kr (ändå rätt bra rabatt, både Blondinbella å Angelica Lagergren har den), men jag använder ju inte ens skötväska. Ångesten Tinis, ångesten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s