Min nya sport-bh (eller när allt hamnar på plats, på riktigt):

Hej!

Vet inte hur det är för er men en utmaning jag har i mitt liv är att hitta en jävla bh som passar. Speciellt en sport-bh.

Jag har typ kollat överallt. I Umeå. I Örebro. I Sverige. Utomlands.

…okej, jag åkte inte endast till Spanien för att hitta en sport-bh och det var en ren tillfällighet att jag hittade en sportaffär där…MEN ÄNDÅ! Jag har letat typ överallt.

Jag har till och med provat superdyra sport-bh(:ar) men ingenting har fungerat. De gjorde bara tuttarna typ mer…hängiga.  Vilket är okej. Men känns bara meningslöst att betala 500 kronor för att något ska hända, som “händer” varje dag, av sig själv, ändå.

(Vill jag ha hängigare tuttar går jag bara utan BH i en månad. Jag betalar inte 500 kronor för det.)

Anywho, i Lördags var jag ledig (för en gångs skull) och efter att deppat hela dagen (*ThAtS Me*), bestämde jag mig för att cykla ner på stan.

Hur som helst, jag gick in till en sportaffär och provade någon dyr sport-bh (igen) och blev lika besviken (igen). Där och då bestämde jag mig för att leta på en plats jag inte letat förr, nämligen Åhlen’s underklädsavdelningen.

…och där…där fanns den. Jag förstod det inte först men efter att ha spenderat ca en kvart på att få den på mig så förstod jag att jag nu har hittat rätt. Jag har aldrig i mitt liv fått uppleva hur det kännas när ni vet…ah…eh…allt är på…plats. Men nu gör jag det. Och det är ju helt sjukt! Jag kan hoppa, springa, klättra, vara med in hungerspelen (om det anordnas något liknande i framtiden, blir ju bara som en mer extrem version av “toughest” kan jag  tänka mig). Jag kommer ju att dö på en gång om jag vore med i Hungerspelen (definitivt) men då kan jag i alla fall dö med vetskapen om att allt satt på plats, hela tiden! (det vill säga de första sekunderna i spelet, för jag är garanterat död efter det).

…och jag är inte färdig än! För om jag känner att jag vill ha ett tight fodral när jag tränar så behöver jag inte vara rädd för att mina ni vet..nip..ples.. syns. Har aldrig tänkt på att ha ett riktigt tight fodral när jag tränar. Men nu kan jag det!

Som Miranda Kerr nedan (bildlänk). Nu kan vi vara tvillingar på gymmet, jag och hon. Oklart dock vilket form av träningsform hon gillar för har svårt att tyda på bilden vad hon faktiskt tränar för något (…Yoga?)

Miranda-Kerr-by-Rankin-for-Reebok-1

 “Looking forward to wear matching outfits with you babe! xoxo”

…ohps, glömde visst berätta att jag fick 20% rabatt med restaurangchansen också. Herregud, så himla bra att hungerspelen inte är något som finns på riktigt (i nuläget) för det finns så mycket att leva för!

 Här är några bilder förresten (om någon är intresserad):

IMG_1581

IMG_1580

IMG_1582

IMG_1583

IMG_1587

IMG_1610

Hade svårt att välja.

Nej, nu har jag inte tid med det här längre.

Pusshej/Tina

6 thoughts on “Min nya sport-bh (eller när allt hamnar på plats, på riktigt):

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s