Blogg-paus-bonus-inlägg del.1

Hej allihopa!

Såååååå…dååå…var….jag….här

Iaf. Jag har har en “lugn” helg så jag har massa tid över! I två dagar!

Tänkte först pyssla något. Sånt som personer gör som typ är ostressade och har tid till saker. Funderade på att måla en ask till Jacob, som present, eftersom han har vart…är…ni vet tålmodig. Med mig.

…och att han behöver ett pyttelitet skrin för bli FAN galen när jag ska damma nattduksbordet pga att han har massa smågrejer. Smågrejer är typ det värsta som finns när man ska damma. GAH!!!!!!!!

Men om någon frågar så var det självklar pga att han är snäll och att jag älskar honom.

Okej, åter till pysslet. Jag stod på pyssel-avdelningen på Coop (typ två hyllor) igår… men fan…det fanns inte så mycket färg. Sedan vet jag inte vad jag skulle ha för målarfärg på en träask. Vattenfärg? Tuschpenna? Akryl? Nagellack?

Det blev stressigt.

…sedan frågade Jacob om jag inte skulle ringa Malin (min kompis som är en pro-pysslare). Men eftersom jag hade 2% batteri så kunde jag inte det.

…så…det blev ingen ask. Eller pyssel igår.

Men idag, då skulle jag köpa pyssel! Jag och Jacob gick ned till Panduro och jag var supernära på att köpa porslinmuggar som jag kunde dekorera.

Men så läste jag instruktionerna och man var tvungen att använda ugn. Och visst jag kan ju använda en ugn men jag kände bah, näääääää, gah. Plus att jag inte vill vara den som är den men typ dekorera en mugg kostar typ 130 kronor för färg och en mugg. Jag kan ju lika gärna köpa  en personlig mugg på Lagerhaus (där jag för övrigt har rabatt). Plus att jag slipper hålla koll på en ugn.

Kände för övrigt EXAKT likadant när jag i somras bestämde mig för att bli en “hemmafixare” och måla om ett litet utebord vi har. Men så berätta Jacob att “måla ett utebord inte är som att måla naglarna” och “det tar inte 15 minuter” och “färg kostar typ flera hundra kronor”.

Jaja.

Därför är jag här. För att berätta om det plus göra av med kreativ energi. Därav här var ett blogg-paus-bonus-inlägg.

hmmm…försöker tänka på något annat………joo…innan jag avslutar!

Jacob har köpt en laminatmaskin! Så himla sexigt! Han ska använda det till sina spel. Även fast han köper nya spel med fina kort så vill han ändå göra det lilla extra….OCH äntligen kan jag göra falskleg igen.

Skoja. Var visst i USA 2008 som jag gjorde det. Mitt eget alltså.

Ska sluta nu.

Pusshej!

/tjejen som ej pysslar som är ihop med en kille som laminerar (EJ falskleg)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s