Jag tar en paus – en guide:

Hej!

….jag ska ta en paus………

what-did-you-say-gif.gif

 

Ja. Det är sant. Men ni behöver inte va ledsna!

Men har du inte precis tagit en paus?

here-we-go-again.gif

Jo, förra hösten gjorde jag ett försök att ta en paus från bloggis men det gick inte å va ifrån bloggisen. Så jag kom tillbaka. Efter två veckor.

Gah, det är verkligen supersvårt att ta paus från någon som gör en så himla glad. Speciellt när jag hade en sådan tuff höst. Ibland hade jag superdeppiga dagar. Superdeppiga veckor. Men den stunden jag fick skriva om roliga saker så försvann allt det där deppiga. Det var lite av en räddare i nöden. Jag var inte redo att ta en paus från det, för jag behövde bloggen mer än någonsin när jag mådde som jag gjorde. Även fast jag hade tusen saker att göra.

Sedan läste jag någonstans att man absolut inte kunde ta pauser som bloggare för då…DÖR ALLT…PÅ EN GÅNG!!!!! Allt jag kunde tänka på var:

“nnnn…eejjj….bbbloogggiisss…eeeej…ddööö”.

…herregud, man vill ju ta en paus men inte om den ska…DÖ!

200

Vad är annorlunda den här gången

…hmmm..bra fråga!

379aa92795634f40d1241a3f47ea075c.jpg

 

Jag mår mycket bättre nu, det är ju en punkt (hehe)…men också att jag förstår att jag måste göra det. Den här bloggen kom till när jag hade som mest tid att leva. När jag hade som minst krav. När jag och Jacob åt ute varje dag. En tid när jag inte behövde städa, diska.

…och nu ser mitt liv ut såhär:

  • Städa, diska, tina kyckling, få utbrott över att jag glömt tina kyckling (bevis nedan)

Screen Shot 2016-02-07 at 10.23.58

(ja, rättat lite för att någon ska förstå. Vid sms-utbrott brukar jag ej fokusera på rättstavning)

  • Skriva en D-uppsats på 80 sidor
  • Göra ett omprov i Statistik B (………..jag vet…..inte….klar…..)

Förstår ni? Det finns ingen tid att leva typ. Jag har fan inte målat naglarna på ett halvår. Det finns inte ens tid för att göra saker som att… jag vet inte… sänka en båt på en utflykt i Kina (LÄNK).

Nu kanske det är bra att jag inte har haft tid att sänka en båt, MEN ÄNDÅ, ni kanske förstår.

Sedan vill jag också skriva med hjärtat. Hela tiden. Och ju mer jag kommer in i den här terminen desto mer förstår jag att det finns en risk med att jag kommer vara så stressad över allt att det typ inte går att skriva med hjärtat längre. Och då spelar det ju ingen roll. Meningen med bloggen är att allt ska vara så kravlöst på något sätt.

…och sedan är jag fan inte rädd över att bloggen ska dö. Herregud, den här bloggisen följer typ inga blogg-regler överhuvudtaget. Inga fina bilder. Inga dagliga uppdateringar. Ingenting som en “levande” blogg ska vara. Det är ju inte slutet för att jag tar en paus i några månader.  Det är ju typ tvärtom! Jag får tid att leva lite mer, tänka på vad jag vill skriva om, skriva (men inte här) och bloggen fortsätter ha kvar sin själ på något sätt!

Plus att jag vill inte vara negativ eller så men..GIFSEN BÖRJAR TA SLUT! Vi pratar om en oljekris lite då och då men ingen, jag menar, INGEN har pratat om att det producerar mindre gifs än vad som används. Nu kanske någon tänker

“ohhhhh…oljan e ju inte slut…finns ju Antarktis”

…och då säger jag bara:

PRECIS.

worse

Det är värre än den framtida oljekrisen. Det finns inga gifs på Antarktis direkt.

Därmed, då min blogg består av 80% gifs så finns det en chans att gif-världen får en chans att återhämta sig och jag slipper ta beslutet om att återvända gifs. Jag har gjort det en gång. Eller två. Det var jobbigt.

 

När kommer du tillbaka?

Till sommaren hade jag tänkt. När statistiken är klar. När uppsatsen är klar. När jag har målat naglarna minst en gång. Det ska kännas bra i hjärtat också. Men satsar på sommaren!

 

Kan jag läsa något under tiden?

hmmmmmmmmmmmmm, du kan bland annat läsa ett inlägg jag skrev i veckan. Det handlar om Tanzania och jag skrev det i onsdags (LÄNK).

…sedan så kanske man eventuellt kan köpa sig en Veckorevyn i slutet av mars… för någon kanske är med där………

Jag. Det är jag som är med där. Jag får en egen sida. Det är bara ett nummer men det är är SERIÖST EN AV DET STÖRSTA SOM HAR HÄNT MIG OCH JAG KOMMER TJATA OM DET HÄR I FLERA ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kollar på Real Housewives en del och då brukar man ha fest varje gång man typ är med i en tidning eller så. Funderar på att göra samma sak. Eventuellt. Hör av er om ni är intresserade. Kan bjuda på superbillig prosecco.

Screen Shot 2016-02-07 at 12.52.15.png

*tihi*

Pusshej!

Tina

 

 

2 thoughts on “Jag tar en paus – en guide:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s