Hur man inte tar hand om sin kille när han är sjuk del. 2

Hej allihopa!

GU VAD SEXIGT LIV MED LEVER!!!!!!!

*NOT*

Låt mig presentera min vecka. Om det här vore Paradise Hotel skulle den här veckan heta “sjukdomsveckan” (minus sexiga sjukhuskläder + att vår lägenhet inte är som ett dramatiskt harem).

Måndag 16:00: Jag och Jacob ses för första gången på en vecka. Han berättar att han känner sig “hängig” men det är “inte så farligt”.

Tisdag 10:00: JACOB ÄR JÄTTESJUK!!!!!!!!!!!!!!! Känner hur hela mitt hjärta går sönder av att bara höra han typ hosta och lovar mig själv att aldrig skaffa barn för jag skulle gå under mentalt om mitt barn ens skulle få en förkylning. Jag bröt ihop en gång när Jacob skar sig i fingret så han fick tejpa. Jag bröt alltså ihop av det – och Jacob fick trösta mig. Plus mina kompisar medan han fick gå till vårdcentralen.

Jaja.

Sedan har jag sett ett automatiskt videoklipp på Facebook (ni vet när man scrollar så startar videon på en gång) som visar exakt hur en födsel gick till. Lyckades tajma precis när barnet skulle komma ut. Detta kan också vara en anledning till att jag ej kommer att skaffa någon baby för OMG jag kommer INTE att utsätta mig själv för det där.

…förresten kan man stämma någon för typ mentalt lidande för automatiska videos på Facebook?!

Okej. Vi går vidare.

Onsdag 02:33 (natt): JACOB ÄR FORTFARANDE JÄTTESJUK!!!! Vaknar av att han typ snörvlar och vill dö inuti. Kan inte somna om. Gör en ekonomiskt budget över mitt framtida liv tills jag somnar. Vissa kör på sömnpiller – jag gör budgets! Ett effektivt sätt.

Onsdag 7:33: Möter Jacob i köket. Tänkte först vara allmänt gullig (pga jacob är sjuk) men pga att jag budgeterat under natten så börjar jag med att berätta exakt allt som vi inte har råd med och har råd med. Får en stark känsla av att jag helst av allt i livet vill ha en sån’ budgettavla som i Lyxfällan!!!! Åhhhhhhhhhhh!!!! VILL HA!!! CRAVINGS!!! (förutom biten att vi har en massa skulder, mest för att det verkar kul att ha en sådan tavla).

tavlan.jpg

 

Hur som helst, om det är inte är ett bra sätt att vakna upp till om man är sjuk så vet jag int!

fun-fun-fun.gif

Onsdag 12:45: Köper nässpray till Jacob. Mest till mig själv så jag slipper höra han snörvla + så jag kan sova inatt, men självklart för jag är en OMTÄNKSAM FLICKVÄN!!!!

Intalar jag mig själv i alla fall.

Onsdag 13:00: Funderar på strategier att få Jacob att använda nässpray så det ser ut som jag köpt det för hans skulle och inte min.

Onsdag: 13:10: Tänker fortfarande på det.

Onsdag 17:00: Har inte tid att tänka på det här längre för nu har vi tvätt-tid! Kvalitets tid med Jacob + att det är nu jag ska pusha Jacob att använda nässpray – för hans skull. Men först lite catch-up:

Jag: GAAAH, kunde inte sova inatt!

Jacob: Nää, vakna du av mig?

Jag: Ja…men det är okej…du är ju sjuk…

Jacob: mmm, men kanske jag kan sova på soffan då så du slipper höra?

Jag: ÅH, KAN DU???!!!!! (inser här att jag kanske inte ens behöver använda mig av min nässprays-strategi)

Jacob: nä, jag skoja bara för trodde du skulle säga NEJ?!

Jag: eh…okej…nej men älskling…sov i sängen….jag vill det……….lovar…..

Jacob: ………………..trodde du skulle säga nej……….

Jag: mmm…….men du gjorde jag inte det…men kul att du vill sova i din egen säng…blir jättebra.

Onsdag 17:10: Gah! Det här gick inte bra. Nu vet Jacob att jag egentligen inte är en omtänksam flickvän utan någon som gärna låter sin kille sova på soffan om han är sjuk så jag inte “påverkas negativt”. Fan, fan,fan. Måste starta konversationen angående nässpray på ett bra sätt nu så det verkar som jag gör allt för hans skull.

Onsdag 17:50: Jag och Jacob går tillbaka till tvättstugan och nu är det dags. Dags för konversationen om nässpray.

Jag: …ska du inte ha lite nässpray då….

Jacob: Nä, men alltså jag behöver inte det.

Jag: Men är du säker! Du måste ju! Du vill ju!

Jacob: Nä, känns okej, är inte täppt, bara snorig (ÄR JU SNORIGHETEN SOM ÄR PROBLEMET NÄR MAN JAG SKA SOVA…..MENAR ÖH…JACOB…)

Jag: Men är du säker, säker?

Jacob (öppnar dörren till tvättstugan): Ja! Man ska inte överanvända det där ändå.

Jag: MEN DU MÅSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jacob:

Jag: OM DU INTE GÖR DET FÖR DIN SKULLE GÖR DET FÖR MIN!!!!!!!!!!!!!!!!

Jacob: Din skull?

Jag: Jag kommer inte kunna sova annars.

Jacob: …så nässprayen var för din skull?

Jag: PRECIS, precis.

Jacob: ….ok….

Onsdag 17:52: Inser att meningarna “…OM DU INTE GÖR DET FÖR DIN EGEN SKULL…GÖR DET FÖR MIG” måste nått typ varenda granne i hyreshuset. Tänker att dom måste tro att vi är superdramatiska och bråkar om något viktigt som jag vet inte, sånt man gör på tv.

…men egentligen handlar det bara om nässpray.

Kul ändå att man kan underhålla. Händer ändå inte supermycket i vårt hyreshus. Förutom den gången då jag och Jacob hade fest och vår påtända granne ville ha hjälp att hitta sin telefon som typ egentligen var i hans byxor som befann sig i tvättkorgen. Det var kul.

Onsdag 18:00: Inser också att min plan inte funkade. Jacob synade det direkt. Kan ha att göra med att jag skrek ut “GÖÖÖÖR DET FÖR MIN SKULL DÅÅÅ!”, men kunde också vart något annat. Går in på bloggen och hittar det här inlägget från hösten 2013 när Jacob var sjuk i Macao.

Screen Shot 2016-04-02 at 13.46.41.png

Jag åt ju iaf inte upp något som var hans, typ hans påskgodis.

Fredag 10:00: Äter upp delar av Jacobs påskgodis, sparar dock godiset som Jacob älskar mest. Kanske för jag inte gillar det – men fortfarande – snällt.

Lördag: Jag är typ sjuk och sitter här och är sjukt irriterad över att hela lägenheten typ luktar sjukdom.

&%€(((/JADKLJDAÖDSJFKDFSKLJFSDSKJSJKLAJKSDSFJKDJADFKJASKJKFFJ).

Funderar också på att gå så långt att äta godiset som jag inte gillar (vilket är kvar i Jacobs påskägg).

Hoppas på bättre dag imorgon. Då ska jag till Umeås nya shoppingcenter och använda kuponger och äta asiatiskt…SOM UTOMLANDS!!!!!!!

+ handla billiga saker på TGR.

Pusshej/Tinis

2 thoughts on “Hur man inte tar hand om sin kille när han är sjuk del. 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s