Hur man skapar problem i sitt liv del.2

Hej!

OHHHHH TINA…BACK AT IT AGAIN WITH CREATING UR OWN PROBLEMS

Idag har vart en dålig dag. Alltså inte en dålig, dålig, dag. Men bara en dag när man bah ÅÅHHHH ni vet känner att man inte “räcker till” typ någonstans (fast man gör det, jag menar, jag deklarerade min enskilda näringsverksamhet idag aka. skogen, herregud, borde få medalj). Ja, men en dålig dag man bara har ibland!

Iaf.

Min specialitet under dåliga dagar är att bara hantera det genom att “grina ut det” men jag kände nu att “nä, jag vill prova att göra något annat! lära mig något nytt!”. Jag tar ändå examen snart och då känns det viktigt att prova nya saker helt enkelt.

tumblr_nlol54zeez1qkmnx8o1_400

….I will try new things – like not crying on a bad day! Because that’s just me……*wiho* 

Så jag bestämde mig för att träna och på något sätt ta tag i mitt liv! Jag har hört att om man tränar så får man endorfiner och så löser sig typ allt i sitt liv + man grinar inte ut en dålig dag – det blir typ tvärtom. Har läst massa forskning om det, MASSA.

*skoja*

Lärde mig det när jag såg Legally Blonde (såg filmen för första gången när jag var 12 och budskapen från filmen har verkligen följt med mig igenom hela livet).

tumblr_mq7jzkDD4m1szx1oxo1_

*baserat på forskning*

Hur som helst. Jag skulle nu iväg och träna och jag hade inte gjort det på en vecka typ. Hittade ett pass som heter “indoor walking” vilket typ är som spinning fast man typ “går” på en crosstrainer. Detta pass var en stor favorit under Statistik B (dvs, the test of my life) då jag kunde gå dit i rent stress-rage (ni vet stadiet efter stadiet då man vill stress-gråta varannan dag)  och låtsas att jag typ var en bulldozer som bara…KÖRDE ÖVER MINA STATISTIKBÖCKER!!!!!!!!!

Det var helt enkelt ett självklart pass att utöva nu när jag försökte vidga mina vyer lite ang. hantera en dålig dag.

crazy_elliptical_woman

Inte jag – men kunde vara

 Enda gången jag dock fullkomligt hatade det var när vi hade intervaller genom hela passet och jag höll på att svimma samtidigt som personen bredvid mig frustade och svettades så mycket att det typ kom över en massa svett på MIN crosstrainer som jag NOGA desinfekterat 20 minuter tidigare.

Men hur som helst! Eftersom jag är en positiv person som INTE ska börja grina bara för man har en dålig dag utan gör något åt saken och går och tränar så fokuserade jag inte på när min crosstrainer blev ner-svettad (nytt ord) av en annan person. Det här var dagen då jag skulle fokusera på att vara positiv och se fram emot att svettas med andra.  Jag var redo! Och beslutsam! En ny tid var kommen! En tid då jag inte grinar! En tid då jag…inte….

FAN. Låset är borta. Mitt lås till skåpen i omklädningsrummet är borta. Inser snabbt att att Jacob lånat mitt hänglås och att han inte lagt tillbaka det. Det måste vara så. Jag kollar inte ens igenom hela väskan utan jag bara vet att det är så. Det är ju så självklart.

Först tänker jag att “det här är meningen, det här är en utmaning, jag måste bara vara stark så klarar jag det här, jag tänker inte grina” och kollar igenom andra väskor efter mitt hänglås.

Hittar det inte.

Intalar mig själv att vara stark igen “det löser sig, jag måste inte ha hänglås, det löser sig, jag går utan, vädret är säkert bra.”

*kollar ut genom fönstret*

 

.”…okej….vädret sög…men eh, ok, det här går, jag vet att det här går, så länge jag inte nuddar golvet så klarar jag mig om jag bara inte nudd….”

*nuddar golvet”

“UUUUUUUÄHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH”

Sedan satt jag där på golvet och grinade ett tag. Först med ytterkläder. Sedan slutade jag grina men hade fortfarande ytterkläder på. Sedan bytte jag om igen och låste in mig i vardagsrummet.

…och till sist kom Jacob hem. Först undrade han varför jag hade stängt dörren till vardagsrummet och då svarade jag (coolt) “…för jag har lust!” sedan sa jag lite mer avslappnat;

“du får gärna lämna tillbaka hänglåset du lånat”. 

“men jag har ju det”

“eh…NÄ, jag kollade innerfickan i väskan”

“men….har du kollat igenom hela väskan?”

“…………………..”

“Hade du det?”

sweet-brown

“…………….njaeeeeeeeeee………………………….jag hann inte det för jag var så upptagen med att ge upp och sätta mig ner och grina med kläderna på”

“Okej……….för hänglåset är i framfickan”

“…….ok………….”

Sååååå, det var det. Så kan det gå i livet när man inte kollar igenom hela väskan, man ger helt enkelt upp och grinar på golvet istället för att träna! Så tips från mig är att kolla igenom hela väskan innan man bryter ihop!!!!!!!!!!!!

Sååå *tips*

Pusshej!

Tjej som tycker om att skapa problem i sitt liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s