Saker (två) som irriterar mig del.1

Hej,

Jag burit på irritation under flera veckor på grund av två händelser. Nu tänkte jag dela med mig av dom.

Den gången kände mig “personligt” påhoppad på kanelbullens dag.  

Jag vet inte om ni minns men det var kanelbullens dag för någon vecka sedan. En fin dag. En dag som ingen kan klaga på.

Förutom någon på Facebook. Åh, gud. Det ska alltid vara någon på Facebook som klagar på något. Vädret. Livet. Telia. Att någon parkerat fel.

…och denna dag var inget undantag. I periferin såg jag nämligen en person i min feed som var TVUNGEN att informera världen att hen absoooooluuuut inte skulle äta några onyttiga kanelbullar utan skulle äta massa avocados. Men det slutade inte där. Nej, hen ville OCKSÅ att vi skulle ERSÄTTA kanelbullens dag med “avocadons dag” (annars skulle vi bli feta, olyckliga och typ dö, något i den stilen). Inget emot avocados, jag älskar avocados. Men alltså, måste man ta bort allt kul i livet?! Kan man inte bara få äta en jävla kanelbulle på kanelbullens dag.

KAN INTE KANELBULLENS DAG BARA FÅ VARA IFRED?! Det är ju gott? Hur kan det var fel om det är gott? Jag lämnar ju avocados ifred? Typ jämt. Pratar aldrig skit om avocados.

Jaja. Alla vill väl inte ha kul i livet. Bara att acceptera.

Den gången jag blev utskälld när jag cyklade till jobbet.

Okej, jag cyklade till jobbet och lyssnade på musik och var bara allmänt glad på livet. Precis då cyklar en person om mig precis vid en tight sväng. Men istället för att typ jag vet inte, plinga, så åker personen förbi, vänder sig om och ropar;

“DUUUUU KAN VÄL INTE PLACERA DIG SÅDÄR FATTAR DU VÄL!!!!!!”

Säger inte att jag är världens bästa cyklist och kanske placerade jag mig pyttelite fel i svängen…men vilken normal person som helst hade väl typ plingat? Eller?

Inte för jag har en ringklocka på min cykel. Den är borta. Men jag har i alla fall hyggligheten att ropa ut;

“EEEEHHHH JAG HAR INGEN PLINGA SÅ EH, FLYTTA PÅ ER!!!! *härmar pling-ljud*”

Har gjort det och det gick fint. Fick jättebra respons.

Nej, nu har jag inget annat att vara irriterad över egentligen. Har det egentligen ganska bra. Skönt att få ventilera lite.

Pusshej!

Tinis

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s