Tina testar: “klubba” i Stockholm

Hejhej!

…låt oss säga att igår var kulmen på min sakna-jacob-som-fan-episod.

Jag trodde kulmen typ var förra söndagen när jag bröt ihop av frysta dumplings. Jacob och jag hade köpt dumplings. Till och med en sån’ bambukorg hade vi köpt! (så autentiska var vi!)

I alla fall. Av någon anledning hade Jacob lagt dumplings i frysen…SAMT…vi insåg supersent (och försent) att det inte rekommenderades att man skulle ha frysta dumplings vid tillagning utan kylda. Och jag kände bara. Här har jag längtat efter dumplings, Jacob åker imorrn igen och NUUUUUU ÄR DOM FRYSTA FAST DOM EJ SKA VARA FRYSTA!!!! DET ÄR JU SOM GJORT FÖR ATT BRYTA IHOP!!!!!!!!!!!

……vilket jag gjorde och tänkte “det här var nog kulmen på den här lilla episoden”……

……..trodde jag;)))))))))))…….hehe……

Nu mår jag dock lite bättre! Känns som jag kunde fokusera på annat igår tillslut, det vill säga en inflyttningsfest i Stockholm som var jättekul…OCH…att jag fick prova Stockholms uteliv för andra gången i mitt liv!

Jag har bara vart ute på klubb i Stockholm en gång tidigare. Det var på Nivå 22 vid Fridhemsplan…..Odenplan? Gah, vet inte. Ett stort misstag i alla fall. Något jag aldrig kommer glömma (tyvärr). Saker jag sett på Nivå 22 kommer aldrig lämna min näthinna.

…men igår blev jag inte besviken! Visst det var ett sunkhak i Sundbyberg men det var ett sunkhak där typ människor ville vara på. Olika människor. Det var som sunkigt men ändå charmigt. Det kan man leva med tycker jag!

Det enda som jag gjorde mig lite besviken var att det kostade 160 kronor att gå in….och det ingick inte ens något speciellt? Inte ens någon avdankad realityserie-kändis? Jag menar, kostar inträde 160 kronor där jag kommer ifrån (när det är lika sunkigt) ingår MINST två deltagare från Paradise Hotel (senaste säsongen). Det är standard där jag kommer ifrån.

Jaja. Man kan inte få allt i livet. Har inte tid att älta det här, till det viktiga istället – summeringen och betygsättningen:

Sällskapet: 9.5/10 (BÄSTA SÄLLSKAPET!!!!!!!!!!! Förutom att en person inte var där. Därmed avdrag.)

Klubben: 7/10 (Sunkigt med charmigt. Dock minus pga dyrt inträde och inga PH-deltagare)

Totalt: 8.825/10

Har använt miniräknare för att räkna ut detta.

img_3800

*glammig tjej i glammigt Stockholm*

Pusshej!

Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s