En tjej som är “på g” (dvs – JAG):

Ny dag, nya tag och jag är på gång!!!!

Bevis:

Screen Shot 2017-04-02 at 14.15.47.png

“Jacob ta kort på mig” – den vanligaste meningen jag säger till min kille

Jag var alltså på ICA Maxi idag (*ej sponsrat men borde vara*). Veckohandlade. Om det inte innebär att man är “på gång” så vet jag inte vad som annars gör det. Köpte bland annat en teflonpanna för halva priset. Så nu har jag en gjutjärnsgryta, en gjutjärnspanna och en fungerande teflonpanna. Gah! Möjligheterna är oändliga! Kan typ göra all slags mat! Inget kommer att bli äckligt! Inget kommer bli som den där oregano-kycklingen jag gjorde i veckan. Nä, bara gott!

Troligtvis kommer jag mestadels laga köttbullar och makaroner. Men ändå! Livet är här och nu och jag är “på g”.

Annars har jag inte så mycket att berätta förutom att jag har deklarerat. Okej. Det var ju i och för sig också en till sak som indikerar hur pass mycket “på g” jag är idag. Speciellt eftersom jag ringde in till Skatteverket i ren panik förra året (om någon är intresserad av att läsa om detta kan man göra detta här)

Screen Shot 2017-04-02 at 14.13.55.png

I år fick jag i alla fall inte panik. Tycker jag är superpositivt. Känner mig trygg! Stabil!

Och på g. Nämnde jag det?

Nu – Girls

Eller min iPad måste ladda lite men sen Girls.

Sedan kanske lite tv-spel. Typ “Lego Jurassic Park”. För jag är vuxen och då får man göra vad man vill med sitt liv!!!

*toodles*

/Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s