………………..*fan*……………………….

Klockan var 16:29. Jag var en minut från att stänga ner datorn, klä på mig ytterkläderna och gå och träna. Schemat var klart tills imorgon. Jag kände att det var tight men det skulle fungera.

Kollar snabbt igenom listan som indikerar vad jag gjort idag. Inser snabbt att jag…

………FUCKING GLÖMT EN GREJ!!!!!

Jag:

10u9ANTXQeNByo.gif

Min hjärna:

6lyKJIlRKs7du.gif

Jag:

3o72FauRvj76qp5bI4.gif

Min hjärna:

giphy-13.gif

 

Gah, har räknat ut att jag måste vara på jobbet…kanske…typ…kl 06:30 – om jag vill att allt ska tajma perfekt.

Vilket är så himla orimligt så jag ska…eller måste…jag måste…

…PRIORITERA!!!!

Därmed en av det läskigaste som finns om man helst av allt vill bli gillad av alla, har ett stort bekräftelsebehov och gärna vill uppfylla någons förväntningar (helst överträffa dom hela tiden, men okej uppfylla dom är OK antar jag).

Men vet ni!? Det är okej att inte vara perfekt hela tiden! Det är ganska skönt om jag ska vara ärlig. Så även om det är det läskigaste som finns att inte vara det så är det en frihet samtidigt. Jag har nog aldrig varit så fri som när jag var och är fullkomligt ofullständig och icke-perfekt.

Kom ihåg det. Huvudsaken är att man är snäll. Eller i alla fall försöker. Man kan ju inte vara perfekt på det heller så att….säga. Tusen saker kan också gå fel men det är kanske bara en sak av tusen saker som faktiskt spelar roll, på riktigt.

Och jag? Jag är nog inte på jobbet 06:30. Jag ska prioritera och göra mitt bästa ändå. Men först av allt ska jag älska mig själv.

Antar att det är så man prioriterar. Först älskar man sig själv. Sedan prioriterar man. Tillsist – gör man sitt bästa. Repeat.

*toodles*

/Tinis

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s