Jag springer (IGEN!!!) (andra gången på en vecka!!!!) (är tränad!!!!!!)

…jag har sprungit!!!! (igen)

Såhär såg jag ut innan jag begav mig ut på en springrunda:

img_4664-1

img_4661-1

img_4663-1

Hur det gick? Bra! Vill ej skryta men bet inte sönder mina hörlurar av aggression…en…ENDA…gång!!! Det gjorde jag nämligen en gång när jag prövade backintervaller (länk) med Jacob. Kanske är det för att jag har köpt nya hörlurar och inte vill ta sönder dom på en gång MEN det KAN också vara så att jag inte bet sönder dom på grund av att jag är trygg och stabil.

Enda gången jag visade lite aggression var när Jacob (mitt i alltihop) började göra konstiga tecken. Liksom först visa tre fingrar, sedan sex och sedan peka på oss två. Fatta ingenting och sa därmed “JAAAAAAG FAAAATTTTTAAAR INGEEENTINNNNGGG”. Och då sa han “…ska vi köra en runda på 6 km istället för en runda på 3 km?” och jag bah; “MEEEEN DET ÄR VÄL FAAAAAN KLART ATT JAG INTE SKA GÖRA DET FATTAR DU VÄL!!!!!”

Vet ej vad ovan bilder indikerar. Men de indikerar inte att jag är samarbetsvillig angående ökning av distans. Men visst. Kanske kan det missförstås.

img_4664

*not* 

Nej, nu ska jag väl gå och göra något viktigt. Typ, skriva på en bok eller något!

Nä. Ska kolla på tv. Det blir jättebra det också. Har ju redan skrivit något litterärt idag. Dvs – detta extremt kvalitativa blogginlägg.

Pusshej!

/Tinis

 

One thought on “Jag springer (IGEN!!!) (andra gången på en vecka!!!!) (är tränad!!!!!!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s