Jag grinar på bio (etc.)

Hej.

Jag såg Skönheten och Odjuret på bio igår. Låt oss säga att det var……

………..emotionellt…………………………………

img_4681.jpg

Först grinade jag när jag såg trailern (några dagar innan bion). Sedan grinade jag för att allt såg så fint ut. Sedan grinade jag för att Belle bytte plats med sin pappa (för att rädda honom från Odjuret!!!). Sedan grinade jag när Belle och Odjuret typ dansade och allt var så himla fint. Sedan grinade jag när Odjuret höll på att dö (och typ dog?) och Odjurets vänner bara blev till saker och inte levde länge och….

…..gah!!! Så mkt att grina över. Och då dog ingen!!!! Nä. Allting blev ju bra igen (grinade till det också).

Iaf. Nu ska jag fråga Jacob om han vill dansa tillsammans med mig i vardagsrummet till låten “Beauty and the Beast”. Ska bara hitta en gul klänning först. Kommer att bli jätteromantiskt!!!!!! Älskar romantik!!!!!!!!

Han kommer troligtvis inte gå med på det då han inte heller gick med på att använda glittrigt puder över hela kroppen och låtsas vara vampyr, när Twilight fortfarande “var en grej”. Tråkigt men vad ska man göra. Vissa vill inte ha roligt helt enkelt

Pusshej/Tinis

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s