Har blivit med….

….en avocadoplanta!!!!!!!

img_4684

Denna bild inkluderar min egen spegelbild för jag är en proffsig bloggare som vet vad jag gör. Hela tiden. 

OMG. Jag tror ni inte förstår hur stort detta är. Jag och Jacob har haft sex plantor i vårt liv

  • En så kallad “Garderobsblomma” som “klarar allt”. Fick den av Jacobs mamma när vi flyttade ihop för några år sedan. Den dog efter några månader.
  • Två Orkideér. Båda har slutat blomma och så men det är så typiskt Orkideér. Spelar ingen roll vad man gör. Orkideér är så himla svårflörtade (och otacksamma).
  • En julstjärna som jag köpte på Maxi, spontant pga rabatt (och jag älskar rabatt!). Den lever. Fast under en period tappade julstjärnan alla blad och efter denna händelse har den aldrig riktigt sett ut som en julstjärna. Mer som en fattigare version av ett Bonsaiträd. Men den lever i alla fall.
  • Två Fredskallor som jag köpte för inte så länge sedan. Efter en vecka började båda vissna supermycket. Fick panik och köpte koncentrerat gödsel och typ hällde på plantorna. En dog typ direkt. Den andra klarade sig (nästan). Vilket känns superkonstigt. Som om blommor kan få för mycket näring och bara dö?! Helt ologiskt?!

I alla fall. Nu har min och Jacobs avocadoplanta fått pyttesmå blad. Jättesmå men fortfarande blad.

Bildbevis:

 

….så……..vi vet ju alla vad nästa steg är…………….

…EN BEBIS!!!!!!!!!!!!!

tenor.gif

Nä. Är ej där än. Försöker fortfarande lista ut hur nattningsrutinerna ska fungera eftersom Jacob brukar bädda in mig. Vill inte konkurrera med någon (jobbigt!!!). Sedan vill jag gärna inreda hela hemmet med kuddar överallt för kommer vara så rädd för att mitt framtida barn kommer att göra illa sig. Jacob klämde fingret häromdagen och då grät jag för jag kände så mycket med honom. Tänk er då hur jag skulle reagera om det var mitt eget barn?  Så – jag måste verkligen 1. revidera min egen nattningsrutin 2.  inreda hela mitt hem som ett isoleringsrum i ett mentalsjukhus (som på film typ).

Sedan kan jag skaffa barn. Då känns det rimligt.

Pusshej!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s