Hur man förbereder sig inför ett hinderbanelopp – den första och absolut sista delen (för jag gör inte det här igen)

Hej.

Foto 2017-04-28 20 53 37

Jag har varit lite frånvarande pga några saker. Eller okej. Är på grund av EN sak.

Jag har förberett mig inför Actionrun. Det kanske inte låter som ett 24/7-jobb men det har det verkligen varit. Ett 24/7-jobb där jag har…

  • …sovit. Har läst att man ska prioritera sömn innan ett lopp – och eftersom det är något jag är väldigt bra på har jag gjort detta. Skulle inte bara säga att jag är väldigt bra på detta. Jag kan sova var som helst, när som helst och hur som helst. Och vad är det man brukar säga, “gör det du är bra på så kommer du att bli framgångsrik”. Jag är framgångsrik på att sova. Helt enkelt.
  • …tränat. En gång.
  • ..yogat. En gång.
  • …ätit. Något jag gör varje dag MEN denna vecka har jag verkligen tänkt på att jag inte bara äter för att jag är hungrig utan att jag äter för att det är superviktigt inför Actionrun. Som när jag åt lite chips i tisdags då tänkte jag verkligen “det här kommer att hjälpa inför Actionrun, exakt det här chipset, den här stunden, den kommer att hjälpa mig bli ännu bättre på att springa hinderbanor på 8 km” . 
  • …googlat “hur man äter inför ett hinderbanelopp”. Hittade en sida att jag skulle äta bananer och jordnötssmör sååååå nu har jag köpt massvis med bananer och jordnötssmör sååååå…….det är väl….planen?
  • …också googlat “hur man iscensätter sin egen kidnappning inför ett hinderbanelopp på 8 km” men antagligen har ingen tagit upp det här ämnet?! Antagligen blev det typ noll träffar? Dåligt!!!
  • …skrivit en instruktion på “hur man iscensätter sin egen kidnappning inför ett hinderbanelopp på 8 km” – inte för att jag ska göra det utan för att jag är en humanist som verkligen vill hjälpa människor. I framtiden.
  • …sett massvis med serier! Läste någonstans att man verkligen skulle fokusera på att vila veckan innan ett lopp. Och ja, hur kan jag säga emot detta? Jag är ju inte någon som ger upp helt enkelt! Kanske har jag inte sprungit flera mil i veckan eller lärt mig att bära upp min kroppstyngd MEN jag har i alla fall vilat veckan innan loppet och det är ju värt massor. ELLER HUR?!
  • …tränat på att gråta diskret. Det är lika bra att inse att jag kommer att grina någon gång under loppet pga utmattning så då kan jag lika gärna försöka göra det diskret. Dvs. inte såhär:

bild 1

…mer såhär.

enhanced-4722-1421089124-14

Ingen bild på mig men såhär kan jag tänka mig? Att grina alltså. Gråten är inte helt diskret men garanterat den mest diskreta gråten jag någonsin kan utföra. Och har tränat. Så hoppas det går bra (*hoppas*).

Nu ska jag hämta Jacob. Ska bli skönt. Han har varit borta en vecka och ingenting är detsamma utan honom.

Pusshej<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s