Jag uppnår saker!

Hej.

…det här hände:

https://www.instagram.com/p/BThnODhlokf/

……ohhhppsss fel….det här var visst igår när jag gick på bio och såg Guardians of the Galaxy 2 och förvandlades till ett emotionell vrak.

…menar…SJÄLVKLART…detta:

18260882_10154232376362271_1603692576_o.jpeg

Jag mår i alla fall jättebra! Nästan för bra efter att ha sprungit en hinderbana på 8 km samt ramlat in i svartån. När jag vaknar upp på morgonen så förväntar jag mig liksom något. En helt nedbruten kropp. En förkylning. Magsjuka. Rabies. NÅGOT. Men nej, ingenting. Det är nästan som om jag mår bättre efter att jag har gjort det? Som om fysisk aktivitet är jättebra för en? (KONSTIGT???!!!).

Aja. Skönt allt är som vanligt igen. Nu kan jag fortsätta med att maska när jag går på gruppträning på Friskis. Vilket känns sååå bra. Nästan bättre än att klara en hinderbana på 8 km. Längtar tills gruppledaren säger att jag ska göra armhävningar på tå och jag skyller på något som gör att jag måste göra det på knä. Eller bara fokusera på träningspass som får mig att känna mig som en stjärna i en musikvideo. Alla träningspass på Friskis har inte det som fokus nämligen (synd!).

…hmmmmmm…..annars då. Jo, jag har insett att Thorsten Flink är JAG innan Actionrun. Så fort någon frågade om jag var laddad inför Actionrun blev jag superdefensiv och berättade att allt jag gjorde var att se på serier (sant) och typ äta (också sant) eftersom jag hade läst det i en blogg (typ alltid sant) och allt som står i den bloggen var sanning (oklart)!!!!!!!

Aldrig känt mig så nära Thorsten Flink som nu. Tvärtom. Har känt att vi är väldigt olika varandra han och jag. Men skam den som ger sig!

https://www.instagram.com/p/BPExlhVBzRQ/?taken-by=filmfabriken

*ni som vet ni vet*

Pusshej/Tinis

 

2 thoughts on “Jag uppnår saker!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s