Jag fixar bilar!!!! På riktigt!!!!!!!!!!

Ser ni några rostfläckar på den här bilen? 


INTE JAG HELLER!!!!!!

Ja, det är sant. Jag och Jacob har lackat om bilen utan att bryta ihop ELLER göra slut ELLER både och. 

Ingen vet hur det gick till. Men nu är vi här. 

Och då åkte vi ända till Karlskoga i fredags för att köpa bättringsfärg i rätt färgkod. Om jag ens förstod vad färkod var och ens vilken färgkod vår bil har? Svar nej –  men nu vet jag! 298 jet black! Art nr 367334 på Biltema!!!!!!!!!! (*tips till julklapp till mig*). Förstå liksom att vi åkte till en ANNAT län för att köpa något specifikt till bilen. Visst, DollarStore låg mittemot Biltema i Karlskoga men int’ visste jag det då! Int’ visste jag det när jag väl kom fram! Till och med personalen hade en annan dialekt. Istället för att prata såhär;

“Lackeeeeeeeen är deeeeeeeerbooooorrrttaaaa” (dvs gnälligt)

Så prata de såhär:

“Lackän är därbörta” (asså värmländskt)

Gu’. Så sjukt. Alla örebroare borde lämna sin trygghetszon och bara åka till Karlskoga! Visst är det superstörigt att åka igenom 547274 rödljus genom Karlskogas centrum men folk har en annan dialekt och det finns ju DollarStore. Herregud, DollarStore!!!!!!! 

Nu ska jag be litegrann eller iaf hoppas innerligt att den håller sig såhär en liten stund. Men annars måste jag säga att lacka småskador på bilen typ är lika meditativt som att måla naglarna. Tänk om jag visste det!!!! Nu sitter jag här och  jobbar med siffror och vill skriva en bok på fritiden men egentligen så borde jag bara lacka bilar för hand?!!???!!!?? Fem års studier och typ fem års bloggande, till vilket pris?!?!

Oki. Ska sluta. Kanske hamnar i en kris. Har en sån fucking hybris. Nu har jag inte hybris över min bok längre (går ej så bra tbh) utan mer hybris över min framtid som lackerare. 

Pusshej!/Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s