INGET KAN STOPPA MIG!!!

Lördag 14:47. Jag har sovit i elva timmar, äter plättar med grädde till lunch och ingen kan stoppa mig!!!!!!!!!!!!

Förutom magknip – men annars kan INGET stoppa mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Förutom pms – men annars kan inget stoppa mig!!!!!!!! Ingenting i hela världen!!!!!!

Har ju bara grinat två gånger den här veckan. 

 Första gången var när en kollega, som ska gå i pension, gav mig en av hans krukväxter. Han sa att det såg så tomt ut och jag bah; “jjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ddddet ääär tttttooooooommtttt uuuuuuääääää” 

Och sen försökte jag ta tillbaka gråten men det gick inte (går aldrig) så istället lät jag som en säl. 

Jag fick också en gammal radio av min kollega som är SUPERCOOL. Grina dock inte då men det är ju för att man är hård som en fucking sten!!!!! (ibland).

Iaf. Andra gången var igår när Lina kom på besök. Gick med henne på Håkan. Vi pratade om mina bokideer.

Bokideer som är på gränsen att 1. Bli jättebra 2. eller bli en total flopp. Slog sedan i huvudet i en bordskant och då blev jag så överväldigad av boken och bordskanten och att jag var trött jämt och ÅHHHHHH UUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Sedan fick Lina undersöka om jag fått en bula (hade ingen). Samt upprepa “du har INGEN bula, jag LOVAR” och “drick upp vinet nu” medan jag fråga gång på gång ” medan jag sa gång på gång; “men är du SÄKER? HELT SÄKER?!”. Och sen vräkte jag i mig Galiamelon medan tårarna rann (så att jag iaf gick plus minus noll gällande min kropps vätskenivåer). 

(älskar förresten när ens kompisar kommer över och är barnlediga men så får dom ta hand om mig istället:D kul:D)

Annars så är mitt smink SUPERBRA. Jag har under 15 år utvecklat den mest ultimata sminkrutinen och hittat de bäst anpassade produkterna för att kunna gråta spontant OCH inte behöva sminka om mig. 

Kolla på den här bilden. Den har ett filter MEN ser det ut som jag grinade för två timmar sedan här? Do not think so. Ser extremt trygg och stabil ut om jag får säga det själv. E.X.T.R.E.M.T. 

Nästa inlägg får handla om det. 

Pusshej<3

/Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s